Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Започваме да научаваме как е управлявал Радев, а доверието в него спада

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Каква е ролята на Румен РадевКой ще стане кмет на СофияКристиано Роналдо ли е образец за футболно дългоденствие
Служебното държавно управление на държавни компании да подаряват пари за построяването на пилона на Рожен, разкри Свободна Европа. Става дума за писмо, изпратено до всички министри, с апел да се поддържа “инициативата на страната ”.

Посолството на Украйна излезе с неоправдателна позиция по отношение на изявление на председателката на Съвета за електронни, също назначена от президента Радев. Става въпрос за нейни думи във връзка убийствата, осъществени от съветската войска в украинския град Буча, което тя назовава агитация.

Подкрепата за президента, демонстрира изследване на „ Тренд “. Според проучването държавното управление на Николай Денков стартира мандата си с поддръжка от към една трета от интервюираните. ГЕРБ има по-малък спад в поддръжката си, а „ Продължаваме промяната – Демократична България “ – по-голям.
Две значими истории
Министерство на вътрешните работи и още две комисии ревизират случая “Наталия ”. Става дума за телефонния бот, който продължава да звъни на хиляди българи и да ги пита дали са от София. - версиите са от “много банална история ” до “разузнавателна интервенция ”.

Българският футбол е разделян сред подкрепящи президента на БФС Борислав Михайлов и последователи на съперника му Димитър Бербатов. Този разкол се прояви и на трибуните по време на евроквалификацията сред България и Сърбия, когато за интервенция на полицията. Борис Митов споделя тази история.

Ако този бюлетин ви оказва помощ да сте осведомени, изпратете и на другари
Кой ще стане еврокомисар
към Разширеното отчасти съглашение на Съвета на Европа за Регистър на вредите, породени от Руската федерация против Украйна. Това реши Минис
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР