Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Денков и Габриел казват министрите. Радев и “Възраждане” атакуват бъдещия кабинет

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Кои ще са новите министриКой е Петьо ЕвротоАланис Морисет
Очаква се през днешния ден номинираните за министър председател Николай Денков и Мария Габриел да огласят, което са договорили да бъде определено с поддръжката на ГЕРБ и Политическа партия.ДБ. Неофициално описи към този момент бяха оповестени.

Президентът бъдещото държавно управление. “Не чакам целувката сред Борисов и Петков да роди нещо друго с изключение на омерзение ”, сподели президентът в Молдова.

Довечера жители “Шествие за парламентарна република в Европейски Съюз и НАТО ”, с цел да стачкуват против Радев.

Главният прокурор Иван Гешев отхвърли да изиска имунитета на депутата от, както предложи Софийската градска прокуратура. “Не е задоволително стимулирано ” настояването, сподели Гешев.

нападнаха депутати от ПП-ДБ в Народното събрание, откакто се засегнаха от изявление. Стигна се до физически конфликт, който продължи и отвън пленарната зала.

, че се пробва “в синхрон с други сили и с непозната логистика да осуети конструиране на постоянно държавно управление в България ”.

Парламентарната бюджетна комисия реши на първо четене бюджетът за предходната година. Поради политическата рецесия, няма признат бюджет за 2023 година и още работи този от 2022 година
Проблемите на Гешев и проблемите на Еврото
Висшият правосъден съвет стартира разискване и на второто искане за освобождение на. Междувременно президентът Радев ще обнародва законовите промени, които вършат това освобождение по-лесно.

Министърът на вътрешните работи, че ревизира дали чиновник на Министерство на вътрешните работи е саботирал търсенето на Петър Петров, прочут като Петьо Еврото. Той беше разгласен за търсене и упрекнат за насила и противозаконни записи.

Прякорът му е валутен, кариерата - скандална. и следовател, в този момент юрист. Името му от години е свързвано с закононарушения. Борис Митов споделя в елементи кой е той.

В България обаче има и положителни истории. Днес безусловно намерете 15 минути, на Генка Шикерова и Мирослав Михайлов за две девойки от ромската махала, чиято майка съумява да ги измъкне и да им обезпечи естествен живот. Ще разказвате тази история на околните си, ще видите.

Ако харесвате този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
Новото “царско село ” за приятелите на Путин
Съветът на Европейския съюз заяви, че е одобрил присъединението на Съюза. " Насилието против дами е недопустимо и би трябвало да бъде прекъснато ”, сподели Паулина Брандберг, министър по въпросите на равенството сред половете на Швеция.

Президентът на Украйна " ясно решение " за бъдещето на страната си в НАТО. Това стана на среща на върха на Европейската политическа общественост в Молдова. В началото загатнах Румен Радев - той беше на същото събитие.

поддържаха основаването на интернационален арбитражен съд, който да съди случаите на закононарушението експанзия, осъществени по време на войната на Русия против Украйна.

Роднини и доближени на съветския президент Владимир Путин имат парцели към формалната му резиденция край Москва. " Путин, сходно на съветските императори от предишното, е за себе си и своите близки ”, се споделя в следствие.
Човек на деня
Тя е канадка, която съумява първо в Съединени американски щати, а след това и в целия свят. Определяна е като " кралицата на различния рок ". е културна икона в края на 90-те. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР