Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Вече се обсъжда връщане към “Газпром”. Зеленски поиска освобождаване на Крим

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
52 дни до изборитеШегите с газаВиктория Томова
Остават 52 дни до изборите. Ще гласуваме единствено с машини. Президентът разяснителна акция, която да увеличи доверието. В последните дни на Народното събрание ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия пробваха, само че не съумяха да върнат хартиените бюлетини. Новият вътрешен министър Иван Демерджиев даде обещание да употребява опита на Бойко Рашков против пазаруването на гласове.

Съдът позволи регистриране на “ ” като политическа партия. Председатели са Кирил Петков и Асен Василев. Това значи, че този път те няма да имат потребност от регистрацията на други партии, с цел да се явят на изборите.

До избори се стигна откакто “Има подобен народ ” отдръпна поддръжката си за държавното управление. пишат, че няколко назначения в министерства, следени от близки до президента министри, “очертават ясно връзката сред президента и партията на Слави Трифонов "Има подобен народ ".

Румен Радев подлага на критика държавни управления, води политически борби и всява всеобщи страхове. Това се случва, тъй като институцията на президента е една надълбоко объркана структура, а такава динамичност е тестване за нежната човешка душа, изяснява и предлага решение.

Искате ли да споделите вашето мнение? Коментирайте на страницата ни във или пишете на.
Маски в превоза и нови места в детските градини
От на следващия ден, аптеките, лечебните заведения и обществените заведения стават наложителни в цялата страна. Отпада условието за магазини, както беше в няколко области.

Очаква се през днешния ден Столичната община да разгласи в детски градини. Миналата година без места в София останаха над 12 хиляди деца, а тази година след първо класиране не доближават близо 7400 места.

В това време страната продължава опитите да се пребори с една частна компания за контрола на границата с Турция. Ако се питате за какво “Капитан Андреево ” се трансформира в нарицателно, за какво “войната за границата ” замязя на същинска и какво вършат там здрави момчета - не пропускайте.
Шегува ли се Русия?
Служебният министър на енергетиката, че преглеждат “абсолютно всички благоприятни условия за доставка на газ, в това число и обновяване на доставките от “Газпром ”. В същото време кабинетът е изискал двуседмична пролонгация за офертата за полутечен газ, контрактувана от държавното управление на Кирил Петков.

Ръководството на “ предизвестията на Русия, че ще спре доставките на газ. От чуване в енергийния регулатор разбрахме още, че интерконекторът с Гърция може още да се забави и да не проработи през октомври.

по тръбите към Унгария, Чехия и Словакия. Обяснението на Москва е, че Украйна е спряла преноса, тъй като глобите не разрешават на съветската страна да си заплати.

Препоръчайте този бюлетин и на познатите си. Изпратете им, с цел да се абонират.
“Внимавайте с пушенето ”
избухнаха на военно летище в Крим. Русия отхвърля да е имало нахлуване, а Украйна иронично предложи да се съблюдава възбраната за пушене на избрани места.

По-късно президентът на Украйна, че съветската война против Украйна и против цялата свободна Европа е почнала с Крим и "трябва да свърши с Крим - с неговото избавление ".

в Запорожка област, където назначената от Москва администрация се кани да организира референдум за присъединение към Русия, към този момент получават телефонни позвънявания с въпроси по тази тематика.

Западните страни би трябвало да да влизат на тях
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР