Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Русия блокира хората в обсадените градове. Убити са над 400 цивилни украинци

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Обсадените хора в УкрайнаПротестите против Путин в РусияЛекарят на фронта
И сред представители на държавните управления на Русия и Украйна не реализира нищо.

от началото на войната са минимум 406 души, демонстрират данни на Организация на обединените нации. Бежанците към този момент са повече от 1,7 милиона души.

Русия бомбардира Украйна – същото, което е употребила и в Сирия, заяви Conflict Intelligence Team, която проучва военно-разузнавателна информация на основата на снимков и видеоматериал.

да изпраща срочно служещи бойци, а единствено професионални. Все повече свидетелства обаче има, че бойците са заставяни да подпишат контракти в последния миг.

Хората в обсадените градове Киев, Харков и Мариупол са в капан и не могат да изоставен. за евакуация от първите два града, които обаче водят единствено до Беларус и Русия. Украйна дефинира това като недопустимо. Маршрутът за евакуация на цивилни от, заяви Международният комитет на Червения кръст.

Дванайсетият ден от войната мина с, който се намира на пътя сред завладения Херсон и основното черноморско пристанище Одеса. Президентът Зеленски сподели, че Русия се готви да бомбардира Одеса.

Всичко е под обстрел - градове, домове и хора. Разгледайте, които получаваме в последните дни.
Какви са изискванията на Русия
съответните си претенции - признание на Крим за съветски и на самопровъзгласилите се Донецка и Луганска национални републики, както и отвод от участие в НАТО. Украйна не одобри това.

Москва включи страните членки на Европейския съюз, Англия, Канада и други в листата си с. България също е вътре, а причина са наложените наказания поради експанзията в Украйна.

България поддържа глобите против Русия, само че евентуално ще търси възбрана на вноса на съветски природен газ и нефт, сподели министър председателят Кирил Петков в изявление за Ройтерс.

Лидерът на “Възраждане ”, че е бил изпъден от Украйна с 10-годишна възбрана за влизане, тъй като оглавява проруска партия. Посолството на Киев не удостоверява.

Заявеното пренасяне на, оповестено от кмета на регион “Средец ” Трайчо Трайков, ще се проточи, оповестява Медиапул. Причината е позиция на регионалната администрация, съгласно която би трябвало да се създадат съвещания с Русия.

Изпратете на другари, с цел да се абонират и те за бюлетина “3 минути ”.
Подкрепя ли Китай съветската война
Путин атакува Украйна, само че не употребява думата "война ". Настоява, че това е "военна интервенция ". Сега - този път против всеки руснак, който назовава войната с думата "война ".

индиректно поддържа съветската военна експанзия в Украйна. Той изясни войната с митинга на Донбас против "гей-парадите ".

Той е украински публицист и публицист. Преди 8 години издава антиутопичен разказ. В 6 часа сутринта на 24 февруари 2022 година се оказва, че той към този момент живее в романа си. Не пропускайте.

Войната ясно избистря и разпределя участниците в интернационалните връзки. Срещу необятния Запад се нарежда ядро от ревизионистки автокрации. до каква степен може да стигне съюзът сред Русия и Китай.

Станете част от общността на Свободна Европа във, с цел да получавате всичко напряко в телефона си.
И две рекомендации
против войната в Украйна не стопират макар всеобщите арести. Над 4700 участници са арестувани в над 60 съветски града. Намерете още 1 минута през днешния ден, с цел да видите в Русия.

Докато всички бягат от войната, той отива към нея, въоръжен с чантата си с хирургични принадлежности. безвъзмезден 12-часов онлайн обучителен курс за военна хирургия за 573 доктори в Украйна. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР