Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Въпросът за военна помощ за Украйна влезе в парламента. Русия продължава атаките

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Русия продължава с обстрелитеПарламентът ще разисква военна помощ за УкрайнаЖан-Пол Сартр
даването на военна помощ за Украйна. “Демократична България ” предложи съвещания по тематиката, а опозиционната ГЕРБ напряко внесе план за решение. В ръководещата коалиция няма единодушие по въпроса. Може да си припомните не оказва помощ военно на Украйна.
Преговорите
Първоначалните очаквания за прекъсване на огъня след договарянията в Истанбул започнаха да изчезват. “Не сме наивни ”, сподели украинският. Западът също е песимистичен, че оповестеното от Русия евакуиране е същинско.

Малко по-късно представителят на Кремъл затвърди това въодушевление. “Нищо доста обещаващо ”, сподели той.

Зам.-държавният секретар на Съединени американски щати сподели, че анулация на глобите против Русия може да се разисква единствено при евакуиране от Украйна.
На фронта
не престават, нищо че ден по-рано Русия разгласи, че фрапантно понижава военните дейности в регионите на Киев и Чернигов.

рано сутринта в четвъртък, че чака засилени офанзиви в Донбас, където има скупчване на съветски войски.

прекъсване на огъня в четвъртък заран в Мариупол, с цел да могат цивилните да се изтеглят. Няколко часа по-рано съветският президент сподели, че ще спрат да обстрелват Мариупол единствено в случай че градът се съобщи.

В Мариупол продължава да е най-страшно. Намерете още 4 минути през днешния ден, с цел да, в което хора описват за ужаса в града, от който са избягали.

“Ние ще пазиме България и всеки сантиметър територия на съдружник ”, сподели генералният секретар на в послание към българите във връзка 18-ата годишнина от присъединението към Алианса.

Изпратете ни вашето мнение на.
Бежанците
, че бежанците от Украйна към този момент са над 4 милиона. Къде отиват тези хора и каква помощ получават в другите страни -.

Снимките на хора, които напущат Украйна дружно с домашните си любимци, са стотици. Има обаче и животни, които остават. А хората, които се грижат за тях, споделят, че няма да ги изоставят. и тази история.
Разследвания
Войната завари 70 кораба в украински пристанища. Днес те са блокирани. На два от тях моряците са българи. Съдбата им не зависи от София, само че това не попречи на някои политици да яхнат казуса..

Собственикът на съветските компании, доставили и произвели тръбите за “Турски поток ” в България, е в листата със наказания на Европейски Съюз, разкрива. Дмитрий Пумпянский е глобен като извънредно непосредствен на Путин.

Пътят на цензурата в никакъв случай не е мълниеносен, въпросът е по какъв начин да я разпознаеш в точния момент. Прочетете “ под златния щит ” - за това
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР