Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Русия обстрелва болници и училища. Европа отново гледа към Чернобил

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Трагедията в МариуполСитуацията в ЧернобилБуквата Z
детска болница в Мариупол. Местните управляващи оповестяват за 17 ранени. Москва отхвърля. “Зверство! Докога светът ще бъде съизвършител, пренебрегващ терора? Затворете небето незабавно! ”, сподели президентът на Украйна Володимир Зеленски.

, че в Украйна са изпращани и наборници, които отбиват наложителната си военна работа. Само ден по-рано президентът Путин отхвърли това, макар че към този момент имаше многочислени свидетелства.

Електрозахранването на и нейното съоръжение за сигурност са "напълно " прекратени заради съветските военни дейности, заяви Украйна.

По-рано за атомна сила заяви, че “Чернобил ” към този момент не предава автоматизирано данни за положението на системите за сигурност.

На този декор стартира първата от обсадени градове. Това стана допустимо с помощта на оповестеното от Москва 12-часово прекъсване на огъня.

Директорът на Националното разузнаване на Съединени американски щати, че глобите и неуспехите на бойното поле може да предизвикат Путин да ускори офанзивата си в страната.

Оттук нататък може да, предвижда в Студио България някогашният боен министър Георги Панайотов. Може да го гледате в, а в случай че сте в придвижване, може да слушате изявлението и в.

Ако имате коментар по тази тематика, изпратете ни го на или на страницата ни във.
Защо стрелят по деца?
През последната нощ в жилищен квартал на Ахтирка, покрай Суми. Загинали са 13-годишно момче и 2 дами.

Русия твърди, че не нападна цивилно население в Украйна. Вече обаче има доста свидетелства и видео фрагменти, които демонстрират обстрел на учебни заведения, лечебни заведения и жилищни здания. Отделете още.

„ Вероятно най-ужасяващото и най-съсипващото в тази инвазия е гибелта на децата ”, написа в прочувствено послание първата дама на Украйна. Тя прикани Запада да затвори небето над страната ѝ.

"Бабо, ела бързо. Мама е припаднала. “ Всеки ден доста съветски дами научават, че техният наследник или брачен партньор е умрял в Украйна, а телата на някои убити към момента не са прибрани.

Международният съд в Хага към този момент заседава по делото на Украйна против Русия. Това може да не спре войната, само че ще се отрази на метода, по който един ден ще се написа историята. Не пропускайте.
Всички напущат Русия
Американските вериги, Пепси и Старбъкс се причислиха към листата на компании, които стопираха бизнеса си в Русия.

против още 160 съветски жители. В листата попадат 14 олигарси и предприемачи, както и 146 членове на Съвета на федерацията, горната камара на Народното събрание.

на хората да обменят рубли в непозната валута и ограничи тегленето от валутни сметки.

Изпратете на другари, с цел да се абонират и те за бюлетина “3 минути ”.
В това време в България
Правителството реши да дава от Украйна за период от година. Пристигащите ще имат право и на нощувка и храна в български хотели, които ще получават за това по 40 лева на човек дневно.

, че не знае за наложена възбрана за влизане в страната на водача на “Възраждане ” Костадин Костадинов. Преди два дни той сподели, че е изпъден от Украйна с 10-годишна възбрана да влиза, тъй като е проруски политик.

за зелен документ за посетителите на обекти с публично значение. Остава обаче условието за документ за личния състав на тези обекти.

Станете част от общността на Свободна Европа във, с цел да получавате всичко напряко в телефона си.
И две рекомендации
В този миг международният първенец по бокс в тежка категория би трябвало да тренира за най-големия си мач. Вместо това той се намира в бомбоубежище в Киев. Завърнал се е в родината си, с цел да се включи в защитата. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

Виждали сте буквата Z върху съветски танкове, а към този момент и като знак за поддръжка на съветската война в Украйна. описват какво е известно за този знак.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР