Най-важната седмица за Qualcomm през тази година идва. Ще се

...
Най-важната седмица за Qualcomm през тази година идва. Ще се
Коментари Харесай

Новите Snapdragon 865 и 765 на Qualcomm ще донесат масово 5G през 2020 г.

Най-важната седмица за Qualcomm през тази година идва. Ще се състои Snapdragon Tech Summit 2019. Очакваме да забележим нови чипсети, по-бързи смарт телефони и напредък по повод достъпността на 5G, разясняват от SlashGear.

Трябва да се появят два нови чипсета – един за висок клас устройства и един за междинен клас, респективно 865 и 765. От Snapdragon са събрали в Хавай доста от международните софтуерни медии, с цел да се популяризира информацията стремително.

Традиционно, разбираме кои ще са новите модели, само че не знаем доста повече. Сигурно е, че и двете платформи ще са за 5G.
Qualcomm Snapdragon 865
Това ще е наследникът на Snapdragon 855, който виждаме в телефони като Galaxy Note 10, Гугъл Pixel 4 и OnePlus 7T от тази година. Не всеки телефон с този чипсет идва с поддръжка за 5G стандарта. Производителят и мобилните оператори желаят това да се промени през 2020 година. В 865 ще бъде интегриран X55 5G модема на компанията, който надлежно е ъпгрейд от X50. Ще предлага освен подобренa опция за 5G връзка, само че ще има и противоположна съгласуемост с всички мрежи до 2G.

Освен ново равнище на съгласуваност, компанията ни дава обещание и невиждано равнище на продуктивност. Със сигурност ще се приказва доста за мобилен гейминг, виртуална и добавена действителност. Да не забравяме и повече благоприятни условия за телефоните с няколко камери.
Snapdragon 765 – изненадата за по-достъпните устройства
Чиповете от серията 7хх са по-евтини и естествено по-консервативни във връзка с спецификациите си. С всяко потомство обаче, те се доближават от ден на ден до 8хх чиповете. Потвърдена информация е, че и тук ще имаме вградена поддръжка за 5G. Даже специалистите са безапелационни, че това е по-важно при този чип, в сравнение с при горния, защото за разпространяването на новия стандарт е значимо той да стигне и до по-евтините устройства.

Ще има усъвършенствана работа с изкуствен интелект, както и поддръжка на някои Snapdragon Elite Gaming функционалности. Последните бяха оповестени тази година със Snapdragon 855. Това са разнообразни екстри, които усъвършенстват всички аспекти от гейминг прекарването.

Започваме от обезпечаване на по-живи графики с повече натурализъм и елементи, опция за по-дълбоко пространство и поддръжка на над милиард цветови нюанси. Работят върху обезпечаването на по-добра продуктивност и съгласуваност. Може да се обезпечи тон в съвършен синхрон, мощно и чисто триизмерно озвучаване.

Точно какви спомагателни благоприятни условия ще бъдат добавени в 765 следва да разберем.

Знае се, че ще има и 765G модел, който в случай че съдим по досегашното означение на Snapdragon чиповете, ще е с усъвършенствани графични благоприятни условия.
Дори да не се интересувате от 5G, сигурно ще има задоволително огромни вести и във всички други връзки.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР