Най-успешното уеб риалити на продуцентския екип на 7Talents - ,

...
Най-успешното уеб риалити на продуцентския екип на 7Talents - ,
Коментари Харесай

InstaQueen се завръща с още по-вълнуващ и непредсказуем втори сезон

Най-успешното уеб риалити на продуцентския екип на 7Talents -, се завръща тази пролет. Шоуто, което завладя феновете на и събра над 6 милиона гледания единствено с първи сезон, дава обещание още по-бляскав и трогателен.

В него дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз ще даде късмет на нови шест кандидатки да се допрян до света на славата.
„ Започвам втори сезон извънредно разчувствана и с огромни упования, с цел да намеря моето ново попълнение в Megz Angels и новата “, споделя Мегз, която е и една от най-популярните българки в Instagram с над 110 хиляди почитатели.

„ Да бъдеш Instagram сензация по никакъв начин не е елементарно “, споделя победителката от първи сезон Ивомила Петкова . „ Една същинска Instagram кралица би трябвало да бъде освен красива, само че и съобразителна, дисциплинирана, атрактивна, да има собствен личен жанр и почерк във всичко. Аз нося короната с високо вдигната глава и е време да предам щафетата “, добави Instagram кралицата.

Шестте кандидатки за популярност ще получат своя късмет да осъществен фантазиите си, само че единствено една от тях ще бъде провъзгласена за новата InstaQueen.-->

Красивите и атрактивни дами ще преминат през разнообразни онлайн и офлайн тествания, ще вкусят от първокласния метод на живот на Мегз, ще участват на всемирски събития и празненства, ще носят красиви облекла и впечатляващи прически, само че най-после победителката ще бъде единствено една.
Кои са новите кандидатки за короната на най-бляскавото уеб риалити? През какви тествания ще минават те и какви изненади крие втори сезон? Отговорите на тези и доста други въпроси ще откриете в новия сезон на най-коментираното риалити първо във.

Успоредно със сериите почитателите ще могат да наблюдават и ежедневните инциденти на новите най-популярни девойки в истории и изявления в формалния профил на шоуто в и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР