Най-успешното шоу за таланти в света се впуска в търсене

...
Най-успешното шоу за таланти в света се впуска в търсене
Коментари Харесай

Човек „калкулатор”, дресьор на змии и магьосник на кастингите за „България търси талант”

Най-успешното шоу за гении в света се впуска в търсене на своята нова звезда у нас. Кастингите за „ България търси гений " започнаха, а наш екип присъстваше на едно от прослушванията в София. След няколко вълнуващи издания, новият шести сезон дава обещание да бъде по-впечатляващ от всеки път и да забавлява участници и фенове. Всеки пристигнал на кастинг е подготвен да даде най-хубавото от себе си, с цел да впечатли журито.

„ Имаме човек калкулатор колкото и необичайно да звучи, дресьор на кучета, пеещо куче и даже дресьор на змии, тарантули и други сходни влечуги.”, споделя кастинг шефът на най-хубавото шоу за гении в света Анна Янкова и споделя, че за няколко дни кастинги с екипа са се нагледали на всевъзможни чудати гении.

„ Искам хората вместо да си описват вицове да вършат фокуси.” Това е фантазията на Валери Иванов, прочут с прякора си „ Жокера”. Той желае да си направи магическо учебно заведение, в което да образова деца и хора на вълшебства. Само с три появи на сцена спечелилият в шоуто става най-скъпоплатеният актьор у нас, като печели 50 000 лв.. Именно тази сума той желае да вложи в мечтаното учебно заведение.

На сцената на „ България търси гений " ще намерят място надарени претенденти освен от България, само че и от чужбина, без ограничавания във възрастта. Те могат да бъдат комици, артисти, танцьори, музиканти, фокусници, акробати, имитатори и хора с всевъзможни други гении с впечатляващи умения.

Кейт Момолидес идва от Белгия, само че е родена в София. Връща се в България, тъй като желае да откри корените си. Загубата на обичаната й баба я провокира да направи тази сериозна крачка в живота си, по този начин напълно сама Кейт идва да живее в София.

„ Талантът за мен е нещо, което ти доста обичаш и можеш да покажеш на други хора и да ги инспирираш посредством него” –казва Кейт. Тя е подготвила на журито на „ България търси талант” авторска ария, написана за баба й, която извършва с китара в ръце.

На кастингите не липсват и чудати хора. Спас Христов – преоблечен в състезателен вело екип като че ли отива на съревнование с велосипеда си също чака своя ред. На въпросът какъв е негови гений, той дава отговор, че е публицист и „ ще покаже гения писане или това, което е останало и мутирало в мене през годините”.

Всеки, който желае да взе участие в „ България търси талант” може да го направи в идните дни на кастинги, даже без да има предварителна регистрация. Достатъчно е да пристигна на място и да покаже какво може.

Кастингите не престават през днешния ден във Варна и Пловдив и другата събота още веднъж в София.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР