Най-успешният спортист в историята на Зимните олимпийски игри Оле Ейнар

...
Най-успешният спортист в историята на Зимните олимпийски игри Оле Ейнар
Коментари Харесай

Бьорндален все пак ще пътува за Пьонгчанг?

Най-успешният състезател в историята на Зимните олимпийски игри Оле Ейнар Бьорндален може въпреки всичко да замине за Пьонгчанг и да бъде част от олимпийското прекарване, въпреки и не като играч. Легендарният норвежки биатлонист не се класира в тима на страната си и няма да може да запише още едно присъединяване на сметката си.

Съпругата му и негова колежка Даря Домрачова обаче разгласи, че ще му даде опция да бъде в корейския град за най-големия състезателен конгрес.

The most successful winter Olympian Ole Einar Bjorndalen, " The King of Biathlon ", we will miss you in @pyeongchang2018!

Let's go back to your dazzling Olympic debut & your story https://t.co/0Bs3c7Tudf@idrett @biathlonworld pic.twitter.com/1wn5xLUCWy
— Olympic Channel (@olympicchannel) January 15, 2018
“Идеята е той да пътува с мен като част от щаба ми. Ще ми бъде доста хубаво да получа спомагателна поддръжка в тези значими дни. Той ще тренира по моята стратегия, само че това не значи, че ще вършим едно и също нещо непрекъснато. Ще бъде прелестно той да е покрай мен тогава”, разгласи беларуската звезда пред националната телевизия на Норвегия - NRK.

Домрачова има три олимпийски златни медала - всичките от предходната Олимпиада в Сочи през 2014 година. Норвежкото издание Aftenposten обаче показва, че Бьорндален още не е сигурен дали е вярно от негова страна да пътува със брачната половинка си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР