Най-успешният пилот във Формула 1 за всички времена получи травма

...
Най-успешният пилот във Формула 1 за всички времена получи травма
Коментари Харесай

Преди Минути Бърни Екълстоун Лично Съобщи Новината И Прониза Сърцата На Всички! Шампионът Михаел Шумахер Е

Най-успешният водач във Формула 1 за всички времена получи контузия на главата по време на ски втурване през 2013 година От тогава сведенията за положението му са изключителна необичайност.

Смята се, че той получава денонощна грижа в медицинския комплекс, основан в дома му в Швейцария.

Филмът би трябвало да бъде излезе в Германия през тази година, като интернационалните права към момента са в развой на продажба.

Бащата на Шумахер - 74-годишният Ролф, също се появява в лентата, като споделя: „ Той знаеше какво желае като дете. Това не беше чудно, това беше умеенето, което той беше изработил за себе си. "

И брачната половинка му Корина взима присъединяване във кино лентата, казвайки: „ Михаел е войник ​​и няма да се откаже “.

През януари тази година Корина, която оказва помощ на медицинските екипи да се грижат за брачна половинка й, показа информация за положението на първенеца преди неговия 50-и рожден ден.

Тя написа във Фейсбук: „ Радваме се и ви благодарим, че отпразнувахте 50-ия рожден ден на Михаел с него и с нас. Можете да бъдете сигурни, че той е в положителни ръце и ние вършим всичко допустимо, с цел да му помогнем. Моля ви, разберете, че следваме желанията на Михаел и резервираме в загадка такава сензитивна тематика, като неговото здравословно положение. В същото време ви благодарим доста за вашето другарство и ви пожелаваме здрава и щастлива 2019 година "

Синът му Мик също приказва за татко си, откогато стартира да се състезава за Ferrari във Формула 2, само че не разкри нищо за здравословното му положение.

„ Единственият човек, който бих желал да бъда, е татко ми “, сподели той преди Гран При на Испания през май тази година.

Запитан какво е да огледа обратно към кариерата на татко си, той добави: „ Никога не е елементарно. Това, което правеше татко ми, беше неизмеримо. Всеки ден го оценявам от ден на ден. "

Мик беше с Шумахер, когато той падна и удари главата си в канара по време на ски втурване в курорта Мерибел във френските Алпи през декември 2013 година Тогава момчето беше 14-годишно.

Михаел претърпя тежки пострадвания на главата в случая и трябваше да бъде подложен в изкуствена кома. Лекарите показаха, че е щастливец, че въобще е оживял.

Четири месеца след случая медиците започнаха да го изваждат от комата, а през юни 2014 година този развой завърши.

Шумахер беше изместен в клиника за рехабилитация, а през септември същата година отведен у дома, с цел да продължи възобновяване си в усамотение.

Оттогава нищо не се загатва за здравословното му положение, макар че юристът на семейството Феликс Дам разкри в съда през 2016 година, че Шумахер „ не може да върви “, защото фамилията съди немски вестник за разпространяването на друга информация.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР