Най-успешният петзвезден хотел в столицата - InterContinental® Sofia, отново отвори

...
Най-успешният петзвезден хотел в столицата - InterContinental® Sofia, отново отвори
Коментари Харесай

InterContinental® Sofia отваря врати на 15 юни

Най-успешният петзвезден хотел в столицата - InterContinental® Sofia, още веднъж отвори порти за своите посетители. Наред с приспособяването към новата действителност в туризма и пътуванията, хотелът обогатява прекарването на гостите като надгражда концепцията за непорочност и обезпечава оптимално успокоение и сигурност по време на престоя.

Като част от една от водещите вериги хотели в света - InterContinental® Hotels Group (IHG®), InterContinental® Sofia употребява потвърдени способи за разчистване, в партньорство с интернационалните водещи компании в областта на чистотата и опазването на здравето - Cleveland Clinic, Ecolab и Diversey. Заедно с подсилените ограничения за сигурност, хотелът вкарва и самодейността IHG Clean Promise, като дава на гостите и чиновниците си нужните убеденост и сигурност.

InterContinental® Sofia и IHG Way of Clean

Въведена през 2015, програмата IHG Way of Clean е развита взаимно с Ecolab и Diversey, а сега е разширена с нови практики по отношение на разпространяването на COVID-19. Тези ограничения следват рекомендациите на Световната здравна организация, Центровете за надзор и предварителна защита, и наредбите на държавните управления на локално равнище в другите страни.

В InterContinental Sofia IHG Way of Clean включва надълбоко разчистване с висок клас дезинфектанти, както и нараснали ограничения за предварителна защита във всяка зона от хотела, в това число:

• Рецепция: Минимален контакт със чиновниците при регистрация и овакантяване, безконтактни заплащания, протектори, диспенсери с дезинфектант, минимална приложимост на хартия
• Стаи за посетители: Повишена стерилизация на предмети (напр. чаши, дистанционни), понижаване до най-малко на декорацията и информацията на хартиени носители (брошури, списания), потребление на нови технологии за хотелско домакинство и румсървис
• Общи елементи и пространства: Допълнително надълбоко разчистване на общи зони/често докосвани предмети, правила за обществена отдалеченост, осведомителни табла, понижен потенциал на асансьорите и общите пространства
• Храни и питиета: Нови стандарти и практики за хранене на територията на хотела, образуване на мероприятия, румсървис.



Грижа за здравето и IHG Clean Promise

“Осигуряването на здравословна и безвредна среда за гостите и чиновниците постоянно е било и остава главен приоритет за InterContinental® Sofia.” - споделя Генералният управител на хотела, господин Анджело Зукала.

“Практиките, които установихме по отношение на връщането към естествен работен развой и обезпечаване отбрана за гостите и чиновниците, включват слагане на осведомителни табла и знаци за обществена отдалеченост, обезпечаване на защитни средства, специфични образования и инструктаж за екипа, обезпечаване на самостоятелни пакети за хранене “Grab and Go” за всеки посетител, слагане на дезинфектанти и дезинфекциращи кърпички в стаите и общите пространства. Наред с тези ограничения, въведохме и самодейността IHG Clean Promisе, като по този метод уверяваме гостите, че тяхната стая ще бъде почистена според най-високите стандарти за непорочност.” - добавя господин Зукала.

Срещи и мероприятия

Максимална сигурност и комфорт са обезпечени и при провеждането на събития на територията на InterContinental® Sofia. Floret Restaurant and Bar ще работи при спазена нужната отдалеченост сред масите, защитни табла и менюта, които ще се почистват след всеки посетител. Организирането на срещи и мероприятия ще следва новите условия за потенциал на залите, като се вкарват специфични процедури за сервиране на кафе-паузи, бюфетни и сет менюта, при съблюдаване на всички хигиенични ограничения, и по едно и също време с това поддържане на петзвездното качество на услугите. Хотелът ще продължава да дава на своите посетители незабравимото първокласно преживяване на InterContinental®, съчетано с неповторимите локални обичаи в кулинарията и гостоприемството.



За InterContinental Sofia:
InterContinental Sofia е част от InterContinental Hotels Group (IHG®), водеща компания в хотелската промишленост с повече от 400,000 чиновници в над 100 страни. В момента IHG® има 5,895 работещи хотела по света и 1954 в развой на създаване. Хотелът е притежател на голям брой вътрешни за веригата и интернационалните награди, в това число Водещ хотел в България и Водещ нов хотел в Европа за 2019.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР