Най-успешният ни боксьор – Кубрат Пулев, е пратил в историята

...
Най-успешният ни боксьор – Кубрат Пулев, е пратил в историята
Коментари Харесай

Горещи разкрития за красавицата, която плени сърцето на Кобрата

 Най-успешният ни боксьор – Кубрат Пулев, е пратил в историята дългогодишната си връзка с фолкпевицата Андреа, която продължи над десетилетие, поради младата хубавица Стелиана Янкова, научи Хотарена от добре осведомени източници.

Тъмнокосата госпожица е родом от град Попово и е на скромните 22 години. Свежа, млада и много естествена, съдейки по фотосите.

Кобрата и Стелиана се срещат преди две години. Това се случва в един от обичаните заведения за хранене на спортиста в София – Samer Grill House, който се намира при започване на Южния парк. Искрата сред тях бързо пламва и не след дълго двамата заживяват под един покрив.

В началото Пулев е сметнал, че не би трябвало да споделя на Андреа за новото си гадже. Впоследствие фолкпевицата схваща и безусловно рухва. Изпада в тежка меланхолия, съвсем не стопира да плаче и стартира да има съществени проблеми със съня си. Заспиването нощем става задача невъзможна за нея.

Кобрата и Стелиана били от малко малко дискретни. За връзките им първа разбрала нейната сестра, която е с 4-години по-малка от нея. Момичето даже постоянно е било откарвано до университета, в който учи, персонално от Кубрат. След това и родителите на Янкова научили и подкрепили новата двойка. Майката и бащата на Стелиана даже били в публиката по време на срещата на боксьора в " Арена Армеец “ и викали за него.

А за какво ние разбираме чак в този момент за връзката им? Защото Андреа и Пулев се споразумели една година никой да не схваща за това, че в действителност са разграничени.

Запознати с новия живот на спортиста са безапелационни, че той е бясно влюбен в новата си другарка и макар че тя е с 16-години по-малка от него, двамата към този момент възнамеряват да основат и наследници. Вече няма причина да крият любовта си и нищо чудно и за женитба да се чуе напълно скоро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР