Нaй-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов коментира поведението на

...
Нaй-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов коментира поведението на
Коментари Харесай

Паро Никодимов критикува остро Каранга за изцепките му в Благоевград

Нaй-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов разяснява държанието на терена на звездата на ЦСКА-София Фернандо Каранга. Паро прикани виновните фактори на " Армията " да вземат незабавни ограничения и да проведат сериозен диалог с бразилеца.

В последния мач с Пирин, извоюван с 2:1, Каранга на няколко пъти си просеше червен картон като биеше наляво и надясно лакти. Нападателят даже си разреши жест към почитателите на Пирин, с който сподели, че ще реже глави.
 Пирин - ЦСКА-София 1:2 @@@

" Треньорите и шефовете би трябвало да седнат и да поговорят доста съществено с Каранга. Да му пернат ушите и да се усети малко. Държи се като някакво дете. Не знам дали преднамерено не си изкарва картони. Играеше си с бръснача против Пирин, и то тъкмо преди безконечното дерби. Това не е обикновено държание за мен. Ами в случай че го санкционират?! Да не приказваме, че към този момент виси с картони и при нов ще му спрат правата за два мача. Просто не се замисля, работи импулсивно и на моменти безконтролно. Каквото му хрумне на момента, и го прави ", разяснява пред " Тема спорт " Аспарух Никодимов.

" Ръководството и треньорите би трябвало да се намесят - да го предупредят, да проведат доста сериозен диалог с него, преди да е станало късно. Да му пернат юздите, да го стопират, с цел да не издъни тима във значимите мачове. Каранга би трябвало да осъзнае, че работи прекомерно безогледно в някои обстановки. Не бива да се усеща безнаказан ", продължи Паро.

" Иначе е безспорен факт, че той е основен състезател за ЦСКА с голям принос за точковия актив на тима. Непримирим е и има темперамент на победител. Трябва обаче по-добре да управлява дейностите си в избрани моменти ", сподели още Паро във връзка звездата на Първа лига.

" Дербито в неделя ще е много с напрежение. Сега е моментът двата тима да покажат какъв брой са огромни. За ЦСКА мнението си го споделих нееднократно - че не се показва, както през есента. И Левски е с съмнения. Ту пернат напред, ту обратно. За един мач обаче постоянно можеш да се мобилизираш ", регистрира Никодимов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР