Най-успешният български тенисист Григор Димитров ще прави тенис академия в

...
Най-успешният български тенисист Григор Димитров ще прави тенис академия в
Коментари Харесай

Гришо по стъпките на Рафа: Прави тенис академия в Хасково

Най-успешният български тенисист Григор Димитров ще прави тенис академия в родния си град Хасково, заяви haskovo.info. Вече се водят договаряния сред тенис клуб " Хасково 2015 ", където зам.-председател е бащата на първата ни ракета – Митко Господинов, и Румен Балкански, който държи кортовете на " Кенана " с контракт до 2030 година

Балкански заяви, че към този момент задачата е " Хасково 2015 " и тенис клуб " Хасково " да работят дружно за академията на Григор. Той добави, че се е съгласил на взаимен план поради желанието на Гришо да прави тенис академия с център в Хасково.

Целта е кортовете на " Юнак ", които бяха направени от клуб " Хасково 2015 " и базата на " Кенана ", където има и закрити кортове, да се употребяват за тенис академията. По плана ще има повече изясненост след приключването на значимия за българина заключителен " Мастърс " шампионат в Лондон. Предварителните упования са академията да проработи напролет на 2018.

Тази година първата ни ракета посети на два пъти тенис академията на Рафаел Надал в Манакор и се срещна с изискванията и методите на работа. Освен да тренира с испанеца, Гришо най-вероятно е взаимствал и хрумвания от неговото тенис учебно заведение, които да приложи и у нас.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР