Най-успешният български тенисист Григор Димитров и красивата актриса Мадалина Генеа

...
Най-успешният български тенисист Григор Димитров и красивата актриса Мадалина Генеа
Коментари Харесай

Горещи и влюбени: Григор Димитров и Мадалина засияха на червения килим

Най-успешният български тенисист Григор Димитров и красивата актриса Мадалина Генеа наподобява са по-влюбени и щастливи от всеки път. А преди броени дни двойката направи и своята първа обществена поява дружно.

За момента прави усещане, че нито българинът, нито румънката са споделили тяхна обща фотография в персоналните си профили в Instagram, само че това надалеч не значи, че връзката им не се задълбочава.
                             

32-годишният Григор и 35-годишната Мадалина се любуваха на къса няколкодневна отмора в Южна Италия. Те избраха дребното градче на Тиренското крайбрежие Маратеа. Оказа се, че мотивът за пътуването на двойката е освен сантиментален, само че и обвързван с кариерата на хубавицата. 
                             

Двойката участва на петнадесетото издание на фестивала Маратеале , което се организира в Базиликата в Маратеа. А повода се оказа нова роля на Мадалина.

В рамките на фестивала бе показан новият филм с присъединяване на румънската актриса, „ Deep Fear “. В трилъра, чието деяние се развива на Карибите, Мадалина си партнира с английския артист Ед Уестуик (познат с ролята на Чък Бас в „ Клюкарката “).
                             

С наличието на фестивала Григор изрично сподели, че връзката му се задълбочава и той държи да поддържа своята обичана и да бъде до нея във значимите моменти. А фотосите на красивата двойка незабавно обиколиха интернет и накараха всички да се възхитят на красивата двойка.

A lovely couple, Grigor Dimitrov and Madalina Ghenea, gracefully stole the spotlight at the 15th Marateale Festival in Italy last night.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР