Най-успешният български рап изпълнител - Ицо Хазарта ще бъде специален

...
Най-успешният български рап изпълнител - Ицо Хазарта ще бъде специален
Коментари Харесай

Малката дъщеря на Ицо Хазарта – Лора, разказва за връзката с бащата си

Най-успешният български рап реализатор - Ицо Хазарта ще бъде специфичен посетител в новото издание на ток шоуто „ Търси се “ - тази неделя, 24 ноември, от 11:00 ч. по bTV. Макар ревниво да пази персоналния си свят към този момент дълги години, Христо Петров ще допусне водещите Нели и Меги до най-съкровеното си пространство.

За първи път в ефирен ефир едно прелестно момиче ще разкрие какъв е Ицо Хазарта като татко. Това е неговата по-малка щерка Лора, която дава първото си изявление точно в „ Търси се “. Журито на „ България търси гений “ има и по-голяма щерка - Аделина, която към този момент върви по собствен път в живота. Лора разкрива, че татко й е извънредно добър кулинар и най-вече обича да й прави пържоли. И счита, че двамата си наподобяват най-вече по възприятието си за комизъм. „ Най-често вървим на Витоша и караме колелета. Той е доста интелигентен и занимателен! Той е супер татко! “, споделя тя. И признава:„ Аз също желая да се занимавам с музика, само че желая да стана пианистка. “

„ По-скоро не бих я подкрепил в желанието й да се занимава с музика. Ако желае да се занимава с музика в България, тя ще бере страшни кахъри, поради това, че е мое дете. От друга страна обаче желая да направя по този начин, че моите деца да са умни, положителни и възпитани и с техния си ум да влизат в живота. Каквото тя реши!, споделя Ицо в прям диалог в студиото на „ Търси се “.

„ Изобщо не можем да съпоставяме бащинството с музиката. Бащинството е едно от тези неща, които ти дава доста и на доста те учи. Децата, жена ми, околните – това е! Те са най-важното! Музиката си е друго! “, признава с страст рап изпълнителят. Малката му щерка ще го провокира да покаже по какъв начин рита топка.

Часове преди първия полуфинал онлайн на „ България търси гений “ Славена Вътова и Любен Дилов – наследник ще споделят страстите и чувствата си от това да са един до друг с Ицо в най-шоуто. „ В мненията си и към участници на него не са му нужни 10 фрази. Той може да използва една дума, която ще бъде най-точната “, споделя Славена.

„ Парадоксално за човек с неговия триумф, толкоз години на сцената, че той е извънредно нелъстив за популярност и да си постанова егото някъде. Даже понякой път имам възприятието, че е неувереен и е доста внимателен “, споделя и Любо Дилов. Той ще провокира Ицо да каже някое от обичаните си стихотворения. Кое ще избере „ общественият стихотворец “ – феновете на bTV ще схванат в неделя от 11:00 часа в „ Търси се “ по bTV.

От приятелския му кръг, отвън публичността, Нели и Меги ще срещнат Ицо с един от най-близките му хора – неговия бизнес сътрудник и другар Петър. Той ще обрисува връзката им като „ сред двама интроверти, които постоянно има какво да си кажат “. В момента Ицо учи гръцки език и Петър ще го провокира да покаже напредъка си в едно изречение. Как ще се оправи с тази провокация рапърът - в неделя от 11:00 ч. по bTV.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР