Най-успешният български медицински сериал получи отличието ”Принос в утвърждаването авторитета

...
Най-успешният български медицински сериал получи отличието ”Принос в утвърждаването авторитета
Коментари Харесай

„Откраднат живот“ с награда от лекарската колегия

Най-успешният български медицински сериал получи оценката ”Принос в одобряването престижа на лекарското съсловие” на специфична гала през миналата вечер. Престижната премия беше връчена на продуцента на „ Откраднат живот “ – Евтим Милошев, по време на първите Годишни награди „ Лекар на годината 2018”, проведени от Столична Лекарска Колегия на БЛС. Наред с категориите „ Доайен “, „ Млад доктор на годината “ и наградите за нововъведения в медицината точно хитовата продукция по NOVA беше отличена като фактор в одобряването на лекарската специалност и нейното значимо място в обществото.

"Това е самопризнание за работата на целия екип! „ Откраднат живот “ постоянно е разглеждал дълбоката отговорност на лекарите към специалността и търсенето на отговори и решения даже в най-тежките медицински проблеми. Често пъти пациентите съпоставят лекарите с Господ, само че има една огромна разлика. Той взема решение по кое време да отидат при него, до момента в който лекарите се борят за оставането на доста хора на земята всеки ден " - показа продуцентът на най-успешния български медицински сериал - Евтим Милошев. По време на своите шест сезона сериалът преглежда десетки медицински проблеми, поддържа обществени дела с присъединяване на актьорския състав и търси разговор в тематики като опазване на здравето и болести, оставени в периферията на социума.

Не пропускайте новите епизоди на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “, който продължава да вълнува феновете с историята на лекарския екип в МБАЛ „ Св. Кирил “.

Г

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР