Най-успешните строители, инвеститори и архитекти от цялата страна кандидатстват за

...
Най-успешните строители, инвеститори и архитекти от цялата страна кандидатстват за
Коментари Харесай

Пловдив е основен конкурент на София в луксозното строителство

Най-успешните строители, вложители и архитекти от цялата страна аплайват за златните статуетки на Деветото издание на влиятелните награди за Луксозно строителство, архитектура и дизайн, които ще бъдат връчени на 4 октомври от 20 ч. в хотел Маринела.
Пловдив се оказа главен съперник на столицата в първокласния сегмент, оповестява ВИП Комюникейшън. Сред финалистите в състезанието е жилищен комплекс „ Азалия Парк ” - той е ситуиран в най-предпочитания пловдивски квартал “Кършияка ”, единствено на няколко минути от центъра на града. Отчетени са всички индикатори при избора на жилище - като комфортна инфраструктура, места за паркиране, сигурност и успокоение на живущите, панорамни жилища с аспект към парка.
ВИП комплексът се отличава с първокласен интериор на общите елементи. Сградите са с четири жилищни етажа и мансарден етаж с прелестни жилища, от чийто тераси се ракрива прелестна гледка.
Архитектурата на комплекса е модерна и функционална, а осъществяването – точно, с най-качествени модерни материали и технологии. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР