Най-успешната година на Лейди Гага, когато певицата спечели три награди

...
Най-успешната година на Лейди Гага, когато певицата спечели три награди
Коментари Харесай

Лейди Гага: Не бих жертвала кариерата си заради мъж

Най-успешната година на Лейди Гага, когато певицата завоюва три награди Грами и един Оскар, се оказа не толкоз сполучлива в персонален проект. Малко преди да покори огромните върхове в киното и музиката, Гага смъкна годежния си пръстен и се раздели с приятеля си Кристиан Карино.

Карино бе сътрудник на певицата и от 2017 година двамата разкриха връзките си. Преди това Гага имаше петгодишна връзка с Тейлър Кини, с който също бе сгодена, само че не се стигна до женитба. Това е вторият годежен пръстен, който Лейди Гага връща на мъжа, изискал ръката й.

Спекулациите за аргументите за раздялата на Гага с Кристиан бяха доста. Но най-сетне излезе същинското съображение. Приближени до певицата разкриват, че Гага постоянно е поставяла творчеството и изкуството си преди всичко. Кристиан Карино е пречел на креативния й развой и тя не е могла да рискува в това отношение.

„ Тя не би жертвала кариерата си поради мъж. Не би направила компромис по никакъв метод с работата си “, споделя източникът пред Us Weekly.

„ Приятелите на Гага също не го харесваха. Той непрекъснато я търсеше, ревнуваше я, не я оставяше на мира “, допълват близки на Гага. Да, това в действителност звучи като нездравословна връзка, от която всеки би желал да се освободи.

Самата Лейди Гага в никакъв случай не е криела, че кариерата е преди всичко за нея: „ Някои избират да преследват хора, а други – фантазиите си. Ако се чудите кой път да поемете, помнете, че кариерата ви няма един ден да се разсъни и да ви каже, че към този момент не ви обича “, заявявала е тя преди. Тази нейна философия за живота проличава и на процедура. Стана наклонност тя да губи колегата си, когато реализира връх в кариерата си:

„ Когато продадох 10 милиона албума, изгубих Мат, а когато продажбите стигнаха 30 милиона – изгубих Люк. Когато започнах да фотографирам Роди се звезда, сърцето ми бе разрушено за трети път и се разделих с Тейлър “, показа наскоро Гага за връзките си с Мат Уилямс, Люк Карл и Тейлър Кини. Кристиано Карино не остана изключение от правилото.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР