Най-уникалните вкусове, рецепти и ястия от цял свят ще са

...
Най-уникалните вкусове, рецепти и ястия от цял свят ще са
Коментари Харесай

Хотел THERMA ECO 5* в Кранево ще ви разведе на световна кулинарна обиколка в 6 тематични вечери

Най-уникалните усети, предписания и ястия от целия свят ще са напълно покрай Вас през зимните месеци. Петзвездният хотел THERMA ECO в Кранево реши да изненада всички с разнородни кулинарни вечери , с цел да сътвори въодушевление и да води своите клиенти в разнообразни кътчета на света . В шест следващи седмици ще можете да се насладите на голямата палитра от гозби, идващи от три континента .



Още на 25 януари (събота) в ресторанта на хотела ще ври и кипи, а повода е, че първата тематична вечер ще е с Балканска кухня .

На 1 февруари (събота) пък ще " прелетите " Океана до далечна Америка , с цел да опитате в менюто ребра с барбекю сос, бърбън, телешко печено с червен фасул, американски бургери и други вкусотии.

На 8 февруари (събота) ситуацията става сантиментална, тъй като е ред на Франция . Клиентите ще могат да дегустират френско вино, патешко магре, свинско Русини, пиле по Елзаски и какво ли още не от Страната на любовта.



На 14 февруари (петък) - Деня на любовта и виното, следва какво? Естествено, че топла италианска вечер , в която наложително на масата ще има лазаня болонезе, телешко собоко, пиле качаторе и други гозби от Ботуша .

Идва ред и нашите " братя " сърби . На 22 февруари (събота) се " местим " на Запад при съседите, които ни чакат с фамозните си плескавици и други типове меса на скара.

Липсваше Ви нещо, нали? Азиатската кухня! Тя е непокътната за десерт. На 29 февруари (събота) THERMA ECO ще ви изненада със чорба с нудълси, пържено пилешко с яйце и зеленчуци, пилешки крила, Свинско с гъба Шийтаке и още разнородни ястия от тази обичана от целия свят кухня.



Ако желаете да станете част от това околосветско кулинарно странствуване , можете да извършите своята резервация в хотела и ресторанта на телефон +359 882 97 50 56 , или като посетите Facebook страницата на комплекса или уеб страницата му !



Комплекс Therma Village е ситуиран на повърхност от 4 хектара. На  територията му са ситуирани два пет звездни хотела " Therma Palace " *****& " Therma Eco " ***** с всичко належащо за вашия релакс. Закритият басейн с топла минерална вода е съвършен за вашето разформироване.



Хотелът разполага още с ъс  спа центрове с крио кабина . Както е известно, криотерапията е новаторски способ в света, който има доста приложения в сферите: обща телесна терапия; спортна терапия и външна хармония на тялото. Лечение,което е учредено на мраз. Този развой включва подлагането на тялото под въздействието на доста ниски температури посредством технология, при която се употребява течен азот. Той е безопасен за индивида и може да се вдишва. 



Гордостта на комплекса е и  закритата ледена пързалка " Black Sea Ice Arena " , предопределена както за професионални спортисти, по този начин и за фенове на кънките. Тя е с обща повърхност от 3300 кв.м., покритието на  пързалката е  с натурален лед 60x30 м, като има и естрада за фенове за 400 места. Ледената пързалка е предопределена както за пързаляне на кънки, по този начин и за образование и спортни надпревари по хокей, фигурно пързаляне, кърлинг. Най-хубавото е, че пързалката работи целогодишно.



  " BLACK SEA ICE ARENA " има четири профилирани съблекални за 100 спортисти с душ и тоалетни, стаи за треньори, съдии и обслужващ персонал; конферентна зала; хореографична зала за фигуристи; дрешник за посетителите на комплекса с настрана място за обуване/смяна на кънки; лекарски кабинет; сушилня за кънки и спортно облекло; панорамно кафе-бар за гости, в което те могат да следят или да гледат спортни събития на мразовит терен.



Кочплексът разполага също с външен басейн, осем първокласни двуетажни вили , специфичен корпус за настаняване " Therma Camp&Pool " на спортисти и техните треньори, спортни площадки, оборудван плаж, заведения за хранене, питейни заведения, пицария и паркова зона за отдих .

За контакти:

Tелефон за резервации: +359 882 97 50 56

www.thermavillage.com

Therma Village във фейсбук




--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР