Най-ударното дерби в клубните първенства през тази седмица определено е

...
Най-ударното дерби в клубните първенства през тази седмица определено е
Коментари Харесай

Нова порция здрави дербита през тази седмица

Най-ударното дерби в клубните шампионати през тази седмица несъмнено е сред Милан и Интер. Освен градски противници, двата тима водят здрава битка за място в Топ 4. Срещата е в неделя от 21:30 по MAX SPORT 3. " Росонерите " не са побеждавали " нерадзурите " в Серия А от 5 следващи конфликта – 3 равенства и 2 загуби, само че се чака " синьо-черните " още веднъж да са без звездата си Мауро Икарди.
 Гуардиола призна величието на Реал Мадрид
Във Висшата лига мачовете този кръг са по-малко, защото има и 1/4-финални срещи от ФА Къп. Най-голям интерес в шампионата на Англия бъди Евертън – Тотнъм, до момента в който Ливърпул гостува на предпоследния в класирането Фулъм. В най-стария футболен шампионат Манчестър Юнайтед има аудиенция на Уувърлхемптън, откакто в предните кръгове отстрани Арсенал и Челси с победи посред Лондон.

Време е и за останалите реванши от Шампионска лига. Един от най-интересните конфликти в шампионата е Ювентус – Атлетико Мадрид. " Бианконерите " ще се надяват на знамение, откакто загуби първия мач с 0:2. Всеизвестно е, че " дюшекчиите " играят отлично в отбрана и мнозина експерти считат, че са с единия крайник в идната фаза, а срещата сред двата отбора можете да гледате по MAX SPORT 3.

Манчестър Сити приема Шалке 04 в друга среща от 1/8-финалите довечера, която ще бъде излъчена по MAX SPORT 2. Футболистите на мениджъра Пеп Гуардиола направи първата крачка към средващата фаза още в Германия, когато завоюва с 3:2 и през днешния ден би трябвало да довърши започнатото на личната си сцена " Етихад Стейдиъм ".

В Мюнхен пък всеки гол ще е с голяма тежест, защото на " Анфийлд " Ливърпул и Байерн приключи 0:0. Томас Мюлер още веднъж е осъден за баварците, до момента в който Върджил ван Дайк се завръща за мърсисайдци след изтърпяна глоба. Германците са без контузения Ариен Робен, само че Франк Рибери и Роберт Левандовски се намират във върхова форма. В другия мач в сряда Барселона приема Олимпик Лион след 0:0 във Франция, само че каталунците би трябвало да бъдат доста деликатни на " Камп Ноу ".

В Испания доиграващият сезона Реал Мадрид е хазаин на Селта. Срещата можете да гледате в събота пряко по MAX SPORT 4 от 17:15 часа българско време. За Барселона пък следва пътешестване до Севиля за мач в неделя от 21:45 часа с локалния Бетис, който се бори за местата, даващи право на присъединяване в Лига Европа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР