Най-ценното, което имаме и което никога не можем да притежаваме,

...
Най-ценното, което имаме и което никога не можем да притежаваме,
Коментари Харесай

Фандъкова: Промяната на София беше и е моята кауза, поставихме здрави основи

" Най-ценното, което имаме и което в никакъв случай не можем да притежаваме, е времето. В последния ми ден като кмет ви благодаря точно за времето. 14 години са доста доверие, поддръжка и страсти. Това бяха 14 години, в които създавахме времето дружно ".

Това написа във фейсбук към този момент някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова. По-рано, на гала в общината, тя съобщи поста на Васил Терзиев.

" Струваше си всяко изпитание, тъй като с всяка изпълнена задача, а и с всяко отчаяние, времето ни дава нов късмет да надграждаме и да стартираме нещо ново. Винаги съм вярвала, че смяната се реализира с поредна и упорита работа и те са по-силни от гръмогласния популизъм и експанзията ", акцентира Фандъкова.

С времето разбираш, че нищо не се случва от единствено себе си. Че с цел да променяш, би трябвало самичък да създаваш изискванията за смяна. От рецесиите не се излиза с викове, а с темперамент. Несполуките не се преодоляват с отказване, а с повече отдаденост и работа, добавя тя.

„ В политиката бавното твърдоглавие постоянно взема връх над необузданата мощ “ споделя един от обичаните ми писатели Стефан Цвайг. За упорството обаче е нужна не просто цел, а идея. Промяната на София беше и е моята идея и знам, че поставихме здрави основи, на които да се надгражда с мъдрост и с обич

София е град на почтени и свободни хора. И вие сте същинският претекст за всяко смело решение, за всяка непреклонност, за всяка извоювана борба. Защото градът е градежът на неговите хора – на духа, на критичността им, на непреодолимата им мощ. В това имам вяра и по тази причина работих със сърце. Затова Ви благодаря за времето - това беше извоювано време ", споделя в умозаключение Йорданка Фандъкова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР