Най-трудното е да съобщаваме, че изключваме апаратите за обдишване на

...
Най-трудното е да съобщаваме, че изключваме апаратите за обдишване на
Коментари Харесай

Лекар от Великобритания: Казваме на близките по телефона, че изключваме апаратите на болните от COVID-19

Най-трудното е да оповестяваме, че изключваме апаратите за обдишване на тежко болните от ковид по телефона на околните им, тъй като родственици не се позволяват в болничното заведение ни в град Мидлендс. Това описа английски реаниматор пред Би Би Си, като изиска да остане анонимна, тъй като от лечебното заведение са й предложили да не описват обществено какво се случва вътре.
„ Таймс “: Борис Джонсън е бил на кислородотерапия Здравето на болния от COVID-19 английски министър председател внезапно се е влошило
В страната починалите от новата болест са над 4 хиляди, а инфектираните - над 47 хиляди.

Доктор Робъртс, както е изменено името й от английската редакция, споделя и че няма задоволително защитни маски и костюми, както и инсталация за лечение на тежко болните от COVID-19.

„ Обикновено споделяме, че ще вършим всичко допустимо, само че напоследък чувствам, че не мога да споделям тъкмо това, тъй като това не е истина. Не постоянно мога да слага пациент на изкуствено дишане и не мога да подсигурявам най-хубавото лекуване, тъй като ни свършват антибиотиците, а сестрите работят на лимита на силите си “, споделя медикът на „ първа линия “ в битката с новата болест.
След позитивната проба за COVID-19: Борис Джонсън е признат в болница Британският министър председател е приет в болница, тъй като 10 дни след позитивната проба продължава да има признаци на болестта
Анонимният английски реаниматор споделя, че има дефицит на личен състав, кревати за реанимация, елементарни антибиотици и апарати за командно дишане в миг, в който пикът на ковид се чака да е на 15 април в страната.

Още няколко английски лекари се оплакват, че няма съоръжение за лекуване на заболели от ковид, написа Би Би Си.

Реаниматорът доктор Робърт споделя ужасяващи обстоятелства от всекидневието си. Тя споделя, че поради неналичието на защитни дрехи е трябвало сами да си основат от чували за отпадък и очила за каране на ски.
Англия разгласи, че ще тества 100 000 души дневно за ковид На финала са тестванията по нов тест за COVID-19 на университета в Кеймбридж
„ Работим по 13 часа без отмора и до момента в който приканват всички да са най-малко на 2 метра разстояние един от различен, от доста медицински служащи се изисква да преглеждаме пациентите от 20 см без нужната отбрана “, споделя доктор Робъртс.

В същото време английското държавно управление признава, че има проблеми с доставката, само че че се работи непрекъснато за доставяне на нужното съоръжение.

Националната работа по опазване на здравето на Англия оповестява, че на 1 април са получени 1 милион респиратори, само че не се загатва за здравно защитно облекло.

Освен това лекарката споделя, че има даже помещение, в което се отделят пациентите със признаци на ковид, преди да влязат в болничното заведение. Казва, че постоянно идват хора, които преувеличават своите признаци и вместо да си седят у дома, отиват да се преглеждат.
13-годишно момче е умряло от ковид във Англия Гърция записва първият смъртен случай от вируса измежду мигрантите в бежанските лагери
Според формалната статистика няма данни да има медици, инфектирани с COVID-19 на работното място във Англия и да е постъпил като пациент, а по думите на реаниматорът доктор Робъртс тя има двама сътрудници, които са дали позитивни проби след ревизиране на пациенти с ковид, като са били и с нищожни защитни материали.

В същото време има няколко медицински служащия, които са умряли от ковид.

Д-р Робърт прикани хората да си останат у дома.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 541 10 21 39 Света 1 285 261 12 399 70 344 271 847 Заразени* Нови Починали България 541 10 21 Света 1 285 261 12 399 70 344
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР