Най-трудните години в изграждането на бизнеса с модели на една

...
Най-трудните години в изграждането на бизнеса с модели на една
Коментари Харесай

Мутри разбиват офиса на Ивет Григорова, снимката й заковават с нож

Най-трудните години в построяването на бизнеса с модели на една от емблематичните карасавици от близкото ни минало - Ивет Григорова, са били 90-те години на 20-и век. Времето на силовите групировки и наложителното покровителстване на бизнеса от страна някой политик, в случай че искаш въобще да имаш бизнес, това стана ясно от откровения диалог на хубавицата с Мон Дьо.

Ивет Григорова - някогашен модел и една от кралиците на бизнеса с хубавици искрено споделя в студиото на NOVA какво ѝ е коствало да гради кариера, започвайки всичко в тъмните години на ъндърграунда, когато заканите онлайн и по телефона са били всекидневие.

Особено тежко ѝ е било, когато заварва офиса си разрушен, а нейната снимка  - прободена с нож. Тогава схванала, че това е действителна опасност: " Помислих си, че може да се случи нещо неприятно с мен или фамилията ми. Тогава се случваха непрекъснато такива неща ".

Крехката на тип красавица обаче не се уплашва. След ден размисъл си споделила, че няма да разреши да я отклонят от пътя ѝ си дала кураж с нашето обичайно: Който се опасява от мечки, не върви в гората ".

" В началото доста малко хора имаха вяра в мен. Много малко хора ми се довериха. Това бяха единици. Никой не вярваше. Всеки ми споделяше " Ти добре ли си? Къде отиваш? С какво се захващаш? ". Аз имах щурата упоритост да им потвърдя тъкмо противоположното. ", споделя Ивет.

Пътят ѝ към модата започва в края на режима на Тодор Живков, когато отхвърля на татко си да бъде инженер в един от мастодонтите на социализма за тежко машиностроене завод " Червена могила " в Радомир. 

В първите години на демокрацията Ивет към този момент има едно дете, един брак и едно предизвикателство - да запише сестра си в организация за модели. Момент, който дефинира вечно живота ѝ. Останалото са последните 30 години в бизнеса с мода, в който през 1994 година тя влиза като притежател на организация, която носи нейното име.

Сега е една от най-влиятелните дами в стилния бизнес у нас. 

Тя споделя, че първоначално не е разбирала нищо от този бизнес. Дори не го е приемала за подобен:  " Аз върших нещо, което ми харесваше. Нещо, което като го усетих, се влюбих и разбрах, че е моето ", споделя Ивет, само че искрено признава, че е имала зад тила си авторитетни другари, които въпреки всичко са ѝ подали ръка. Подчертава обаче, че не са политици, само че са хора с пари, въпреки всичко.

Нейната пристрастеност е да открива гении за стилния бизнес, а фантазията й е да изкара български международен модел, който да има ранга, какъвто има  Христо Стичков пред света.

Ивет показа, че мръсните номера с краденето на модели е нещо обикновено в сектора, като не отхвърля, че и на нея ѝ се е случвало да е от едната и от другата страна.

От думите ѝ излиза наяве, че най-тежкия удар животът ѝ поднесъл неотдавна, преди броени години, и това прекатурва живота ѝ и метода, по който гледа на него. 

Още за бизнеса, страховете и последната ѝ изгаряща обич - гледайте във видеото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР