Най-трудната част във връзките е откриването на точния за нас

...
Най-трудната част във връзките е откриването на точния за нас
Коментари Харесай

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?

Най-трудната част във връзките е откриването на точния за нас човек. Подсъзнателно или не всеки от нас търси избрани черти от характера у сътрудниците си, които счита за скъпи и значими за триумфа на една връзка. Понякога това е подбудено от устрема да открием човек, чиито черти от характера и особености на личността ни допълват по някакъв метод, вършат ни по-добра версия на себе си.

Всяка зодия има своите желания към чертите от характера на сътрудниците си, които търси в тях. Ето кои са те.

Овен

Овните постоянно имат мощен афинитет към сътрудници, които не стопират да търсят тръпката в живота си. Пленяват ги хора, които като тях се вълнуват от завършения, романтика и занимания в живота. Това е част от рецептата им за триумф на връзката.

На Овните в никакъв случай не им е скучно, тъй като постоянно намират по какъв начин да се забавляват. Затова и търсят човек, който да вибрира на вълната на заниманието. В противоположен случай губят интерес към връзките.

Телец

Телците търсят самодостатъчност у сътрудниците си. Самите те са си задоволителни и постоянно имат потребност от усамотение. В тези мигове имат нужда от човек до себе си, който да цени и има същото качество, без да ги безпокои. Телецът е зодия, която безпределно обича комфорта на дома. Като домошари те обичат да се потапят в този уют, без да бъдат обезпокоявани.

Близнаци

Една от най-важните черти от характера, които Близнаците търсят в своите сътрудници, е уникалността. Тя ги пленява мигновено, притегля вниманието им като магнит и ги притегля досега, в който усетят, че я няма. За Близнаците е значимо сътрудникът им да не стопира да ги изненадва, да ги впечатлява и да гледа на живота със пристрастеност. Това им работи като опиум, който поддържа огъня им.

Рак

Чувството за комизъм е доста значимо за Раците. Във връзките си те търсят смях и занимания на високо равнище. За тази зодия огромно значение има интелектът и още повече интелигентното фино възприятие за комизъм.

Ако не съумеете да разсмеете Рак, не се надявайте да ви обърне внимание в съкровен проект.

Лъв

Лъвовете са амбициозна зодия и по тази причина ценят точно това качество у любовните си сътрудници. Те се възхищават на персони, които знаят по какъв начин да се борят за нещата, които желаят.

Ще предизвикате същинско удивление у Лъва, в случай че покажете насоченост към задачите си. Със сигурност ще го впечатлите, в случай че притежавате мощен и хладнокръвен темперамент, който ви оказва помощ да вършиме нещата със размах.

Дева

Девите са естествено интелигентни. Те не стопират да се интересуват от всестранни тематики през целия си живот, като ги учат в дълбочина. Именно това ги впечатлява и у другите.

Девите имат най-хармонични връзки с сътрудници, които също като тях имат висок коефициент на просветеност и не стопират да се развиват. Тази зодия обича да беседва обстойно и нашироко за ползите си и за нещата, които са научили. Задълбочените полемики и разгорещените разногласия разсънват същински интерес към сътрудниците на Девите.

Везни

Везните се възхищават на отзивчивия финес на своите половинки и по тази причина търсят точно такива персони, които елегантно и тънко да боравят с думите. Везните са господари на иронията и сарказма. Самите те са феноменални комуникатори и в случай че в действителност желаете да привлечете вниманието им, покажете тази своя линия от характера.

Скорпион

Приключенският дух е водещ за Скорпионите в търсенето им на идеалния сътрудник. Скорпионите са екстравагантни и ексцентрични персони, които обичат да усещат адреналина в кръвта си непрестанно. Също по този начин ценят надълбоко жестовете, които индивидът против тях е подготвен да направи за тях. Със сигурност ще спечелите сърцето на Скорпион, в случай че извършите нещо удивително и особено за него.

Стрелец

Една от най-важните черти от характера на сътрудниците на Стрелеца е стремежът към взаимност, заедност и заемане на обща позиция. Стрелците са свободолюбива зодия. Те също обичат приключенията и нестандартността във връзките, само че надълбоко ценят и общите полезности и гледането в една посока. Ще впечатлите Стрелеца, в случай че непрестанно го карате да се усеща провокиран.

Козирог

Козирозите са зодиакалният знак с най-силно развита вътрешен глас в зодиака. Те могат да „ прочетат “ мислите на индивида, който стои пред тях. Имат мощно развито шесто възприятие, което им оказва помощ да улавят настройките и същинските планове на хората.

Впечатляват се от персони, които имат висок прочувствен разсъдък и които са по едно и също време интуитивни и прочувствени. Само такива сътрудници биха могли да ги схванат.

Водолей

Дружелюбни, уверени и умни, Водолеите се впечатляват от самоувереността у хората и по тази причина биват привлечени от това качество у сътрудниците си.

Онова, което сигурно Водолеите не търсят у половинките си е ревнивост. Водолеите обожават себе си и са уверени в това какъв брой чудесни персони са. Затова и считат, че сътрудниците им би трябвало да са щастливи, че са ги избрали. Ако не притежавате самонадеяност и високо самочувствие, няма да впечатлите Водолея.

Риби

Рибите са доста чувствителни по природа. През целия си живот те търсят духовна половинка, с която да могат да беседват за всички дълбоки и съкровени тематики, които вълнуват душата им. Ако открият сътрудник, с който да вибрират на една и съща прочувствена вълна, те са склонни да простят всяка негова неточност в името на духовното им партньорство.

Разнищването на всяка дребна психическа детайлност дружно с колегата им е нещото, което им доставя същинско наслаждение. Могат да не спят по цели нощи, потънали в дълбоки диалози и безредици./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР