Най-тежката мярка „задържане под стража се прилага спрямо Дилян Мариянов

...
Най-тежката мярка „задържане под стража се прилага спрямо Дилян Мариянов
Коментари Харесай

Най-тежката мярка „задържане под стража” за бащата, хвърлил детето си от мост

Най-тежката мярка „ задържане под стража " се ползва по отношение на Дилян Мариянов - мъжът хвърлил 5-годишния си наследник от мостово оборудване край Габрово и направил опит да се самоубие. Състав на Окръжния съд разгласи решението си през днешния ден следобяд. Според прокурор Надежда Желева са събрани задоволително доказателства за осъщественото закононарушение.

Желева уточни, че има направени от Дилян Мариянов признания и съобщи, че съществува действителна заплаха обвиненият да се укрие. Адвокатът на Мариянов подчертава, че направените признания са главните доказателства за закононарушението.Защитникът одобри мярката, като съобщи, че с оглед развиването на делото може да бъде поискана анулация. Самият Дилян Мариянов не оспори задържането под стража, само че сподели, че няма желание да се укрива. От думите му пред съда стана ясно, че осъзнава какъв брой тежко е ситуацията му и няма желание да го утежнява още повече.



Майката на детето, хвърлено от мост край Габрово, изиска най-тежкото наказване за приятеля си Дилян Марианов - пожизнен затвор без право на подмяна. Само пред NOVA Поля Христова съобщи, че упреква себе си, че не е подала сигнал за домашно принуждение и систематичен тормоз.

„ Детето ми го няма, той го умъртви, хвърли го от моста, това е реалност. Просто избягах от него, тъй като не устоях. Той ме заплаши, че в случай че ни откри ще убие мен и детето. Чувствам се отговорна, че не взех най-ценното си нещо - детето. Той е цялостен злощастник! Убиец! Изрод! Не желая да го виждам! Да гние там! Да почине там! Той не стопира да ме малтретира. Постоянно! Удря ме. Постоянно ме тормози полово. По време на секс ме бие и удря с юмруци по главата и гърба. Това е смут! Ад! Осем години - пъкъл! Идва уикенд - пъкъл ", сподели майката на убитото дете.

„ Той споделя, че откогато на 20 юни неговата брачна половинка е изчезнала, той изпитвал усложнения при развъждането като единствен родител на 5-годишното дете. И тъй като не е намерил различен излаз, това е методът, по който е решил казуса със усложненията си ", съобщи Ирина Желева, административен шеф на Окръжна прокуратура - Габрово.

31-годишният мъж влезе в правосъдната зала безмълвно, като криеше лицето си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР