Най-тежите мелета бяха в столицата и по двете възлови магистрали

...
Най-тежите мелета бяха в столицата и по двете възлови магистрали
Коментари Харесай

Черна задушница! България даде много жертви по пътищата вчера


Най-тежите мелета бяха в столицата и по двете основни автомагистрали " Хемус " и " Тракия ". Още в ранните часове пристигна черната новина, че жена е издъхнала, откакто е била блъсната от автомобил на бул. " Сливница " и " Христо Ботев " в София.  

С придвижване на деня се усилиха както градусите, по този начин и злополуките. Сблъсък сред два леки автомобила бе станал на автомагистрала " Тракия “ при виадукта край Вакарел в посока Пловдив, а по-късно ТИР изхвърча от платното покрай Чирпан. 

Втората черна новина пристигна от региона на Кърджали, откакто стана ясно, че е открито тялото на велосипедист.

Автомагистрала " Хемус " също бе оплискана в кръв. В извънредно тежка злополука с патрулка край Ябланица починаха двама души, а други трима са тежко ранени. Един служител на реда се бори за живота си. 

При тежък случай с мотор във врачанското село Манастирище живота си загуби синът на един от най-известните пандизчии в Северозапада. Загиналият е наследник на неуспелия претендент за кмет на хайрединското село Кирил Цоков-Цокера. 

Втора тежка злополука в столицата лиши живота на млада жена. Инцидентът е станал сред столичните булеварди " Възкресение " и " Мушанов ". Според очевидци дамата, шофираща БМВ, е била видяна в гневна гонка с друга кола. По незнайни, към момента аргументи, тя губи ръководство, колата отскача от пътното платно, озовава се на трамвайните релси и от удара като бич се усуква към дирек. Ударът е бил толкоз нечовечен, че краката на младата шофьорка са прерязани и безусловно ампутирани. За страдание макар напъните на лекарите, тя по-късно е издъхнала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР