Най-търсени са имотите на стойност от 250 до 500 хил.

...
Най-търсени са имотите на стойност от 250 до 500 хил.
Коментари Харесай

Наплив на руснаци, които си купуват жилища в Дубай

Най-търсени са парцелите на стойност от 250 до 500 хиляди $

Руснаци се втурнаха да купуват жилища в Обединените арабски емирства (ОАЕ).

За две седмици броят на покупко-продажбите с недвижими парцели в Дубай се е нараснал четири пъти, заяви организацията за недвижими парцели Metropolitan Premium Properties, представена от Интерфакс и.

Отбелязва се, че най-голяма интензивност се следи в сегмента на недвижимите парцели на стойност от 250 до 500 хиляди $. Увеличава се търсенето на жилища за покупка и краткосрочни наеми, в това число ползата на купувачите към елитни жилища. Агенцията посочи, че съветските жители преглеждат парцелите в чужбина както като капиталов актив, по този начин и за персонални цели.

Според компанията евентуалната рентабилност от недвижимите парцели е приблизително пет до шест %. Заслужава да се означи, че доста парцели се купуват на стадий затворени продажби, изключително първокласни вили и мезонети на цени от 1,5 млн. $ до 80 млн. $.

По-рано съветски дизайнер се оплака от цената на жилищата в Дубай. Дизайнерката Елада Гасанова споделя за своето търсене на парцел в ОАЕ. Според нея е мъчно да се откри подобаващ обект заради огромното търсене, като по същата причина цените на жилищата са се нараснали доста.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР