Най-търсената игрова конзола PlayStation®5 отново е налична в търговската мрежа

...
Най-търсената игрова конзола PlayStation®5 отново е налична в търговската мрежа
Коментари Харесай

Ексклузивно предложение от Vivacom - PlayStation®5 на специална цена с пакет EON PREMIUM

Най-търсената игрова подпора PlayStation®5 още веднъж е налична в комерсиалната мрежа на Vivacom. Тя се предлага на специфична цена в композиция с пакет EON PREMIUM в магазините на оператора. Само във Vivacom PS5 идва в комплект с втори DualSense™ контролер и игрите Spiderman Ultimate Edition и Sackboy: A Big adventure, a PS5 Digital е в комплект с втори DualSense™ контролер и абонамент за 365 дни за PlayStation®Plus. Ексклузивната оферта дава достъп до още по-реалистично гейминг прекарване с напълно ново потомство PlayStation® игри и супер бърз интернет в GIGA мрежата на Vivacom. С пакета EON PREMIUM клиентите могат да се насладят още на новаторската TV платформа и богатото наличие на EON Видеотека. Количествата от конзолите са лимитирани и са на специфична цена с EON PREMIUM, единствено в магазините на Vivacom.
Най-новата игрова подпора разкрива пред почитателите неподозирани гейминг благоприятни условия и се предлага в две версии - модел с Ultra HD Blu-ray драйв и цифрова версия без дисково устройство, която се назовава PlayStation 5 Digital Edition. И двете версии на PS5 употребяват персонализиран централен и графичен процесор и ултра бързата 825 GB SSD памет, правещи гейминг преживяването още по-пълноценно.
 Vivacom показва пакети EON, които комбинират супер бърз интернет с напълно нова телевизионна платформа Vivacom показва пакети EON, които комбинират супер бърз интернет с напълно нова телевизионна платформа
Vivacom афишира нова епоха в домашния интернет и телевизия с стартирането на пазара на пакети EON. Те съчетават супер бърз интернет и напълно...
Конзолите оферират 120Hz периодичност на освежаване на фрагментите за 4K екрани и 8K картина за екрани с 4320p резолюция и имат HDR резолюция за още по оживена графика и наситена гама от цветове.

PlayStation®5 е последно потомство игрална подпора, основана от Sony Interactive Entertainment. Тя има атрактивен и новаторски дизайн и предлага достъп на геймърите до най-желаните нови игри.
Пълна информация за пакетите EON можете да намерите. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР