Най-светлият цвят, който някога съм носила, е тъмносиньо. Миналата година

...
Най-светлият цвят, който някога съм носила, е тъмносиньо. Миналата година
Коментари Харесай

Хейтминутка: Спрете да ме питате защо нося черно


Най-светлият цвят, който в миналото съм носила, е тъмносиньо. Миналата година имах призрачен опит с една кафява рокля, за която не желая и да си припомням. Няма да ви изгубвам повече от минута. Моля, спрете да си давате мнението за какво някой, който се облича най-много в черно, го прави. И спрете да ни давате хрумвания по какъв начин да се „ освежим “. Просто не знаем по какъв начин да ви отговорим, без да ви нагрубим – на собствен ред. Не знаем за какво сме толкоз възпитани и не ви слагаме на място незабавно. Сигурно е от черното.

Ето, за по-кратко, един лист със седем неща, които не се споделят или не се задават като въпрос на човек, който обича (и се облича) в черно:

1.  „ Защо постоянно си в черно? “

Аз нося черно по този начин, както мъжете носят панталони. Питате ли някой сътрудник за какво е предпочел панталон през днешния ден? Не. Не се затормозявайте да си блъскате главите „ за какво “. Отговорът е елементарен: „ Така ми харесва “. Обичам да се обличам напълно в черно. Обичам да не заставам пред дрешника по два часа, с цел да предпочитам облекла, обичам да съм едноцветна и да съм скучна. Обичам да съм спокойна и да не мисля за облеклата си. А и по този начин изпъквате вие, модерните, секси „ дами “.



2. „ Вкарай малко цвят, де. “ 

Това съм го чувала доста. Много хора се изживяват като мой персонален стилист. Не желая цвят и не ви желая мнението дали ми отива розово, жълто, оранжево. Отива ми, несъмнено, на мен всичко ми отива. А и от време на време е по-добре да си далтонист, отколкотото да нямаш никакво разбиране какво е доктрина на цветовете и да караш както пристигна. Не ми указвайте правия път. Плащам си абонамент за Vogue. 

3. „ Нещастна ли си? “

Хората, които се обличат в черно, постоянно ги одобряват за тъжни и нещастни. Това е едно извънредно факсимиле, задоволително е да загатна дребната черна рокля и смисъла й, с цел да получите отговора – не, не сме нещастни, нито тъжни.

4. „ На заравяне ли си тръгнала? “

    Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР