Най-старото събитие за бодиарт изкуство Tattoo Fest Sofia 2019 се

...
Най-старото събитие за бодиарт изкуство Tattoo Fest Sofia 2019 се
Коментари Харесай

Tattoo Fest Sofia се завръща

Най-старото събитие за бодиарт изкуство Tattoo Fest Sofia 2019 се завръща на 15 и 16 юни 2019 в зала Универсиада със своето 14-то издание , с цел да ви срещне онлайн с български и непознати тату студиа и техните творби, стилове и техники.
Тази година фестивалът ще предложи огромно многообразие от интензивности за необятната аудитория и ще даде платформа за професионална изява на доста тату студия и актьори от България и чужбина. Най-добрите татуисти и сродни субкултури ще се съберат, с цел да споделят своя опит, да показват своите произведения и да създадат стотици татуировки в доста специфична атмосфера.
Специален посетител на събитието ще е международно известният македонски татуист Горан Мичич , който впечатлява публиките по целия свят с неподражаемия натурализъм на своята запазена марка – цветните татуировки. По време на феста той ще организира профилиран мастър клас, на който всички присъстващи ще могат да научат повече за другите техники и стилове на татуирането.
През последните години обществото претърпя забележителна промяна във връзка с възгледите си за татуировките. Днес татуирането е средство за личностно и духовно изложение, даже и фешън наклонност. Това ще покаже и особено построеният за първи път в България Музей на татуировките, който ще опише на всички гости тяхното значение за античните култури, еволюцията на бодиарта до през днешния ден и историята на татуирането в България . 14-то издание на Tattoo Fest Sofia ще бъде в памет на първия професионален татуист у нас и основател на " Фестивал на Татуировката ", Марио Янков.
Гуруто на японската кухня и суши началник Петър Михалчев, който е жури в телевизионното предаване " Мастършеф " също се включва във фестивала, като един от най-татуираните началник готвачи в България. Той ще показа неповторимо кулинарно шоу и ще ни посвети в техниките на японската кухня.

Водещ на Tattoo Fest Sofia 2019 ще е Станислав Яневски, българският артист, който целия свят познава от присъединяване му като Виктор Крум в хитовата поредност – Хари Потър ! Стан е от дълго време отдаден на бодиарта, върл почитател на тауировките и неспира до запълва своето тяло с мастило.

И както традицията на Sofia Tattoo Fest повелява, всред работата на неуморимите машинки на тату артистите, ще може да станете част и от разнородни тату състезания, шокиращи шоу актьори, рисунки онлайн, яка музика и кулинарни изкушения. Децата също са добре пристигнали, за тях е очакван детски ъгъл, в който да развихрят въображението си с мастило в ръка.
Всички студиа и актьори, които имат предпочитание да се включат във фестивала могат да го създадат като изпратят своето питане на е-mail [email protected] или на телефон: 0886 86 99 54
Билети за гости могат да бъдат закупени онлайн от на цена от 8 лв. за еднодневен и 12 лв. за двудневен билет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР