Най-старият тенис турнир от Големия шлем Уимбълдън най-вероятнно ще бъде

...
Най-старият тенис турнир от Големия шлем Уимбълдън най-вероятнно ще бъде
Коментари Харесай

Отменят Уимбълдън за първи път от Втората световна война насам

Най-старият тенис шампионат от Големия шлем Уимбълдън най-вероятнно ще бъде анулиран и няма да се организира през тази година поради пандемията от ковид. Това призна шефът на немската федерация Дирк Хордорф. Това ще е първият път, в който конкуренцията се анулира от Втората международна война насам, написа Dsport.bg.

 

Според Хордорф, който приказва пред " Sky Sports " окончателното решение ще бъде взето на следващия ден на среща на Борда на шампионата.

" Аз съм зает с управата на АТР и WТА. Вече е направено нужното и Уимбълдън ще бъде анулиран, в това няма никакво подозрение. Това е вярното решение в актуалната обстановка. Не е реалистично да си представим, че с всичките забрани и ограничавания за пътешестване, които са наложени, може да бъде проведен толкоз огромен интернационален шампионат, за който ще пътуват стотици хиляди хора от целия свят. Немислимо е ", сподели той. 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР