Най-старият монарх в Европа, норвежкият крал Харалд V, остава в

...
Най-старият монарх в Европа, норвежкият крал Харалд V, остава в
Коментари Харесай

Норвежкият крал Харалд V в болница на малайзийския курортен остров Лангкави

Най-старият монарх в Европа, норвежкият крал Харалд V, остава в болница в Малайзия, откакто се разболя по време на отмора.

Малайзийски национални вести организация Бернама сподели, че 87-годишният е бил на лекуване в болничното заведение Султана Малиха на северния курортен остров Лангкави в страната.

Докладът цитира неназовани източници, съгласно които той е отседнал в кралския апартамент на болничното заведение. Норвежката телевизия 2 сподели, че положението на краля е устойчиво, базирайки се на болничното заведение.

Болницата отхвърли коментар, когато се свърза с Асошиейтед прес. Министерството на здравеопазването на Малайзия сподели на медиите да изчакат вероятно изказване.


Кралският замък в Осло заяви във вторник, че кралят е бил отведен в болница с зараза, само че не даде повече детайлности. Дворецът сподели, че може да изпрати изказване по-късно в сряда.

Два дни преди рождения му ден предходната седмица норвежката осведомителна организация NTB сподели, че кралят ще предприеме частно път...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР