Най-старият футболен турнир в света приближава развръзката си за този

...
Най-старият футболен турнир в света приближава развръзката си за този
Коментари Харесай

Полуфиналите за Купата на Футболната Асоциация този уикенд по DIEMA SPORT 2

Най-старият футболен шампионат в света доближава развръзката си за този необикновен сезон. През уикенда са полуфиналите за Купата на Футболната Асоциация на Англия. Мачовете сред четирите най-хубави тима за сезона в надпреварата ще бъдат разполагаем на феновете на футбола онлайн по DIEMA SPORT 2, както и онлайн в стрийминг платформата.

В първия полуфинал един против различен ще се изправят актуалният притежател на трофея Манчестър Сити и рекордьорът по оценки в конкуренцията – Арсенал . Двата отбора ще премерят сили в събота, 18 юли, от 21:45 ч.. Ще се приближат ли „ жителите “ към седми трофей от влиятелния шампионат или „ артилеристите “ ще получат късмет да повишат върха на цели 14 извоювани купи?

Ден по-късно, от 20:00 ч., е конфликтът Манчестър Юнайтед – Челси , който ще дефинира другия участник в огромния край. „ Червените дяволи “ доближиха до полуфинала след победа над Норич Сити, а „ сините “ от Челси си осигуриха място в този стадий на шампионата, откакто се постановиха над Лестър Сити.

Кои ще са окончателните кандидати за Купата в мача на „ Уембли “ на 1 август ще стане ясно този уикенд. Не пропускайте футболните зрелища тази събота от 21:45 ч. и неделя от 20:00 ч. по DIEMA SPORT 2.

Най-интересните събития могат да бъдат гледани в пакета DIEMA XTRA, както и в платформата. Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР