Най-старата транс жена“ във Великобритания отпразнува своя 88-ми рожден ден,

...
Най-старата транс жена“ във Великобритания отпразнува своя 88-ми рожден ден,
Коментари Харесай

„Най-старата транс жена“ във Великобритания ще отпразнува навършването на 88 години, след като е живяла като женен мъж в продължение на 50 години

„ Най-старата транс жена “ във Англия отпразнува своя 88-ми рожден ден, откакто е живяла като женен татко на три деца още повече повече от 50 години.

Dee Hawley е живяла като Дейвид през по-голямата част от живота си, преди най-сетне да излезе като транс в края на 70-те. Оттогава тя има гръдни импланти, само че до момента се е въздържала от интервенция за цялостно преназначаване заради възрастта си.

Преди да излезе, Дий живееше в Оксфорд със брачната половинка си от 52 години и те имаха три деца дружно и гледаха двамата им внуци порастват.

През 50-те години Дий се причислява към армията и става танков стрелец в Кралските инженери и е на път да бъде изпратен в Суец по време на рецесията от 1956 година

След като напусна армията, Дий работеше в локалната администрация, само че едвам откакто се пенсионира, стартира да носи женски облекла. Дий сподели, че не е имала предпочитание да става жена, само че се е запленила от женските рокли през 60-те и началото на 70-те.

Тя събра храброст да разкрие жен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР