Най-следеният самолетен полет в радара на FlightRadar24, този с ковчега

...
Коментари Харесай

Най-следеният самолетен полет в онлайн пространството


Най-следеният самолетен полет в радара на FlightRadar24, този с ковчега на британската кралица, дълго няма да има съперник (графика: екранна фотография на FlightRadar24)

Самолетният полет, пренасящ ковчега на британската кралица до Лондон, е бил най-следеният в историята на онлайн-наблюдението на самолетните трасета, заяви уебсайтът Flightradar24.

Близо шест милиона души се пробваха да проследят маршрута на самолета от Единбург до летище Нортолт в границите на първата му минута във въздуха, се споделя в уеб страницата. Огромният трафик аргументи разстройства в тракера.

Повече от 4,79 милиона души са гледали придвижването на самолета в уеб страницата и едноименното приложение. Други 296 000 са гледали в потока в YouTube, се споделя в известието.

Предишният връх беше следенето на полета на американския политик Нанси Пелоси до Тайван предишния месец. Той бе проследен от 2,2 милиона души във Flightradar24.
още по темата
Полетът употребява позивната „ Kittyhawk “ – тя е за всеки боен полет, при който кралицата е на борда. Принцеса Ан и нейният брачен партньор сър Тимъти Лорънс придружиха ковчега. „ За мен беше чест и привилегия да я съпровождам в последното ѝ пътешестване “, сподели принцесата.

От своя страна Flightradar24 заяви, че екипът на уеб страницата и приложението е подхванал специфични ограничения, с цел да направи платформата си допустимо най-стабилна, преди самолетът да излети. След големия интерес към полета на Пелоси напорът от искащи да проследят ковчега с британската кралица е бил очакван, но…

„ Въз основа на нашия опит от предишния месец чакахме огромен приток на консуматори, само че този внезапен, голям скок надвиши всичко, което чакахме “, разкриха основателите на. В известието се показва, че към 600 000 консуматори са смогнали „ сполучливо да проследят полета, преди продуктивността да се утежни “.

„ Последният полет на кралица Елизабет II от Единбург до летището в Нортолт е най-следеният полет за всички времена във Flightradar24 – и евентуално ще остане на върха за дълго време “, разясниха от екипа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР