Най-слабият отбор от квалификационната група на България за Мондиал 2018

...
Най-слабият отбор от квалификационната група на България за Мондиал 2018
Коментари Харесай

Беларус събра самочувствие срещу слаб противник

Най-слабият тим от квалификационната група на България за Мондиал 2018 - Беларус, стартира с безапелационна победа присъединяване си в Лигата на нациите. В среща от Група 2 на най-ниската дивизия “D” домакините предстоящо нямаха никакви проблеми с новобранец Сан Марино - 5:0.

Нямаше условия за основаването на някаква конспирация, тъй като играчите на Беларус поведоха единствено четири минути след началото на мача, когато прецизен беше Игор Стасевич. В 26-ата минута към този момент всичко беше ясно, тъй като Станислав Драгун направи 2:0.

Следващите три попадения паднаха чак в последната четвърт на дуела. В 67-ата Антон Сарока осъществя дузпа за 3:0, в 87-ата Драгун беше прецизен още един път, а в добавеното време Юри Ковалев оформи крайното 5:0.

В другия мач в групата противници от 21:45 часа са Люксембург и Молдова. На 11 септември Беларус ще гостува в Кишинев, а Сан Марино ще одобри Люксембург. МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Лига на нациите 1 кръг, събота 8 септември  Беларус 5:0краен резулат  Сан Марино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР