Най-скъпоплатеният футболист на Лудогорец Клаудиу Кешеру ще започне като титуляр

...
Най-скъпоплатеният футболист на Лудогорец Клаудиу Кешеру ще започне като титуляр
Коментари Харесай

Кешеру излиза титуляр срещу "Жалгирис", Дяков отново няма да играе

Най-скъпоплатеният футболист на " Лудогорец " Клаудиу Кешеру ще стартира като титуляр в мача реванш от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига против. Румънският нападател ще бъде единствената смяна в титулярния състав на Георги Дерменджиев за дуела с " Жалгирис ", научи " Дневник ".

В първия дуел Кешеру се появи от аварийна пейка, когато в 79-ата минута размени Джоди Лукоки. Очаква се на следващия ден на срещата в Разград, той да бъде титуляр за сметка на холандското крило. Влизането на Кешеру ще докара и до ротация на терена, като Джонатан Кафу ще мине на фланга.

Кешеру е водещият изпълнител на " Лудогорец " за последните два сезона, в които осъществя общо 45 гола. В европейските шампионати обаче той постоянно остава на аварийна пейка, като в 14 мача има четири попадения.

" Играем против сложен противник, който има преимущество от пърия дуел. Аз обаче съм сигурен в силата на моите футболисти. От ден дневно формата на тима се усъвършенства. Със сигурност не ни чака елементарен дуел ", предизвести Георги Дерменджиев преди дуела с " Жалгирис ".

Литовците водят с 2:1 след първата среща, в която реализираха поврат в последните 15 минути. Именно поради резултата в Литва, в последните дни постът на Дерменджиев непрекъснато е поставян под подозрение.

" Работата на треньорите е обвързвана напрегнато. За мен това не е нещо ново, само че аз не се тормозя ", добави треньорът на разградчани на конференция преди дуела.


© LAP.bg

Проблемите на Дяков в глезена не са отшумели и по всяка възможност той няма да играе против " Жалгирис ".

Дерменджиев обаче няма да може да разчита на капитана на тима Светослав Дяков. Халфът продължава да се възвръща от травма в глезена и още веднъж няма да бъде измежду титулярите. По информация на " Дневник " Дяков е минал специфични процедури в последните дни, само че от лекарския щаб не желаят да рискуват с неговото здраве.

Другият контузен Сисиньо, също е навън от сметките. Десният краен бранител е с разтегната връзка на рамото, контузия която получи в последната контрола на " Лудогорец " в Австрия.

Междувременно датски съдия ще управителни утрешния дуел. Мадс-Кристофер Кристоферсен е на 34 години и това ще бъде дебют за него в Шампионската лига. До момента арбитърът е управлявал дуели в квалификациите на Лига Европа.

Двубоят сред " Лудогорец " и " Жалгирис " е на следващия ден от 21 ч.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР