Най-скъпият това лято - Кристиано Роналдо, премина медицински прегледи в

...
Най-скъпият това лято - Кристиано Роналдо, премина медицински прегледи в
Коментари Харесай

Роналдо: Повечето на моите години отиват в Катар или Китай, но аз мога в Юве

Най-скъпият това лято - Кристиано Роналдо, мина медицински прегледи в " Ювентус " и приказва пред медиите за пръв път след прехвърлянето си от " Реал " Мадрид. Португалската звезда съобщи, че не счита възрастта си за проблем, предава Бтв.

През идната зима носителят на “Златната топка ” ще навърши 34 години, само че той не се тормози: “Сравнително млад съм и постоянно съм обичал провокациите. В момента е ясно, че не преставам да се любувам на футбола ”, стартира Кристиано на формалната си конференция.

“За мен " Ювентус " е един от най-силните клубове в света - продължи CR7. - Решението ми да дойда тук беше добре премислено. Приятелите и съотборници ми споделяха, че бих могъл добре да се оправя и тук. Целият ми живот като футболист до момента е една фантазия, а не просто кариера. Спечелил съм толкоз доста и считам, че и това ново предизвикателство ще бъде сполучливо като предходните ”



Не съм печален, че напуснах " Реал ". Аз съм амбициозна персона, не обичам да заставам единствено в удобната си зона, а желая да диря и нещо ново. В " Реал " за мен беше една впечатляваща история. Това бяха едни фантастични 9 години. Благодаря на почитателите на клуба, само че към този момент би трябвало да се съсредоточа към " Ювентус ". Както постоянно ще се постарая да бъда топ състезател и ще работя доста за това. Искам да оставя диря в историята на новия си отбор. Повечето хора на моите години отиват в Катар или Китай, с опрощение, само че аз мога да съм в " Юве ”

Роналдо показа, че няма желание да се отхвърля от националия тим на Португалия.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР