Най-скъпи са нападателите - усреднената застрахователна стойност на едно футболно

...
Най-скъпи са нападателите - усреднената застрахователна стойност на едно футболно
Коментари Харесай

Lloyd s Застрахователната цена на футболистите определя вярно шампиона по футбол

Най-скъпи са нападателите - усреднената застрахователна стойност на едно футболно острие възлиза на $25,7 млн.

Анализаторите на лондонския Lloyd’s оповестиха със удовлетворение, че финалът на международното състезание по футбол, което приключи преди 3 дни, е посочил верността на формирания от тях модел за установяване на първенеца.
Напомняме, преди старта на шампионата Lloyd’s уточни Франция като предстоящ първенец. Lloyd’s предсказа и успеха на Германия над националите от Аржентина на финала на международното през 2014 га.
Безгрешната аналитична система на Lloyd’s се базира на Big Data при определянето на груповата застрахователна цена на футболистите. Според проучването съвкупната застрахователна стойност на всички тимове в тазгодишното издание на шампионата е $17,5 милиарда
Според представител на Lloyd’s, индикаторът застрахователна стойност е бил задоволително благонадежден аршин през целия шампионат, предсказвайти вярно спечелилите в 64% от всички мачове. Успехът на Франция на финала демонстрира, че моделът е прецизен и действително дефинира спечелилия в шампионата, сочат от застрахователната компания.
Centre for Economics and Business Research (CEBR) е употребявал индикатора големина на хонорарите на футболистите, наред с спомагателни индикатори, като възраст, игрова позиция, национална принадлежност и други Съвкупно те послужили за база за оценка на застрахователната цена на състезателите.
Един от резултатите на изследването сочи, че най-ценните играчи са нападателите, като усреднено застрахователната стойност на едно футболно острие възлиза на $25,7 млн.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР