Най-скъпата проститутка в САЩ, Алис Литъл, заведе дело срещу властите

...
Най-скъпата проститутка в САЩ, Алис Литъл, заведе дело срещу властите
Коментари Харесай

Най-скъпата проститутка в САЩ съди властите, защото няма работа

Най-скъпата продажница в Съединени американски щати, Алис Литъл, заведе дело против управляващите на щата Невада заради липса на работа. Публичните домове са затворени в района от 17 март, до момента в който свързани заведения като масажни и спа салони са отворени още веднъж, написа в. „ Дейли Стар “.

Алис работи в обществения дом Moonlite BunnyRanch в Маунд Хаус. Според самата Литъл тя е психолог, треньор по връзки и специалист по секс. Според експерти тя е най-добре платената секс работничка в страната и печели до милион $ годишно.

Американката заведе дело против управляващите в Невада, акцентирайки в писмо, че заради локдауна законните секс служащи са останали без пари. Тя акцентира, че единствено обществените домове са останали затворени, до момента в който други заведения са отворени още веднъж. „ Това е просто явна дискриминация против законните секс служащи в Невада “, твърди тя.

След като изгубила приходите си от обществения дом, Литъл почнала да печели пари от маркетинг, сътвори акаунт в OnlyFans и стартира да организира интимни срещи онлайн и офлайн.

Миналата година момичето показа пред медиите детайлности за работата си.

Алис Литъл е родом от Ирландия, а в този момент живее в Карсън Сити, Невада. Започнала да работи легално като продажница през 2016 година.
Тя отхвърля клишето, че работата ѝ е единствено да носи еротично долни дрехи и да си „ клати задника “, и твърди, че същината на специалността е да оказва помощ на двойките да „ преоткрият интимността “.

„ Нищо не донася такова огромно удовлетворение като работата в легален обществен дом. Пасва ми идеално “, споделя в изявление младата дама. Тя разкрива по какъв начин влезнала в бизнеса и за какво си харесва работата толкоз доста.

В бардака тя учи клиентите си на разнообразни техники и им оказва помощ да преодолеят проблеми като терзание на обществено място и „ девственост”, а също и усложнения с ерекцията.

Алис признава, че имала няколко полови връзки по едно и също време. Тя предлага самостоятелни сесии и резервации за двойки, които оказват помощ за разрешаването на интимните усложнения. „ Да имате специалист като ме, който да ви покаже по какъв начин да практикувате бичуване, пърпорене, връзване, ролеви игри, доминация и други, може да донесе нова тръпка в половия ви живот “, споделя тя.

Алис опитвала да работи разнообразни неща, преди да влезе в секс бизнеса, само че единствено там разкрила комбинацията от неща, които са ѝ забавни. След като схванала, че секс промишлеността може да задоволи желанията ѝ, отишла в Moonlite Bunny Ranch.

Тя отишла там през 2016 година и считала да остане единствено няколко месеца, само че след това решила да остане. Жрицата се дефинира като сапиосексуална – човек, който намира интелигентността за полово привлекателна и възбуждаща.

Това ѝ оказва помощ да отдели физическия детайл от взаимоотношенията ѝ с хората. „ Като сапиосексуална научих доста рано, че съм привлечена от мозъците на хората към мен, без значение от телата им. Не изпитвам позор от сексуалността си, от опитването на нови неща и от това, че съм привлечена от повече от един човек по едно и също време.

Това ми оказва помощ да се любувам полово на няколко връзки едновременно “, прибавя тя. Жрицата постоянно споделя видеоклипове на полова тема, в това число прави прегледи на разнообразни играчки и води полемики на разнообразни тематики като мастурбация и орален секс.

Заради натоварената ѝ стратегия, запазването на „ сеанс “ при Алис, която специализира в „ лечебни полови услуги “ поотделно и за двойки, стартира от към 2000 $. Невада е единственият американски щат, където проституцията е позволена под някаква форма.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР