Най-скандалната плеймейтка Джулиана Гани се развежда! Това разкри сензационно самата

...
Най-скандалната плеймейтка Джулиана Гани се развежда! Това разкри сензационно самата
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Имам нов мъж до себе си!

Най-скандалната плеймейтка Джулиана Гани се развежда! Това разкри сензационно самата тя.

Бракът й с фитнес модела Станимир Ташев устоя по-малко от година. Двамата се ожениха в края на август предишното лято. Блондинката с голям силиконов бюст даже към този момент има нов мъж до себе си. Това е различен бабанка - първенецът по културизъм Илиян Найденов. Любовният триъгълник е на път да отприщи страхотна война от мускули и силикон.

"Край! Вече не сме дружно със Станимир. Развеждам се. Една година той не направи нищо. Не работи. Не изкарва пари. Аз го устоявам. Той няма никакви цели и упоритости ", призна за първи път Джулиана. Гани не крие, че от известно време се е отблъснала от брачна половинка си, само че към този момент е намерила кой да я теши.

"Много съм разочарована от този мъж. Той самичък си го направи. Затова ще дам късмет на различен - доста по-стойностен! ", шокира моделката с най-големите силиконови бомби у нас.

Станимир Ташев също призна, че разводът е необратим. Фитнес моделът не усеща никаква виновност за разпадналия се брак.

"От самото начало на връзката ни тя ме ревнуваше. Заради огромната й ревнивост не можах нищо да направя. Джулиана повече в никакъв случай няма да обича по този начин, както мен. Тя изпитваше същинска обич към мен и ми го е показвала по всички вероятни способи. Аз ще остана постоянно в сърцето й, в мислите й, в съня й. Джулиана в този момент ще прави всичко, с цел да й мине, само че няма по какъв начин да стане. Тя постоянно ми е казвала, че аз съм единственият мъж, който е обичала и ще обича. Най-големият й боязън бе да не се разделим. И споделяше, че даже в миналото да се случи, в никакъв случай повече няма да се омъжи за различен ", споделя Станимир.

Той познава добре новия ухажор на брачната половинка си - Илиян Найденов, който също е фитнес инструктор и впечатлява с мускулестото си тяло.

"Този въобще не е неин вид. Преди да се разделим, тя даже го плюеше това момче. Беше му рекламно лице на книгата. С този фитнес инструктор тя единствено се залъгва, само че ще пристигна време да се осъзнае. И когато ми почука на вратата, няма да има кой да й отвори ", безапелационен е развеждащият се брачен партньор. Той разкри още, че няма никакъв късмет да се сдобри с Джулиана Гани и бъдещите му проекти не са свързани с България.

"Започвам нов бизнес в чужбина. Вече никой не може да ме спре. Грешка в мен за проваления брак не виждам. Ще се разведем по взаимно единодушие, несъмнено ", посочи Станимир Ташев.

Иначе Джулиана Гани към този момент показва, че е влюбена в новия си, въпреки че по документи към момента е омъжена. Илиян Найденов има личен фитнес център в Монтана. Спойката станала, откакто плеймейтката получила сантиментална изненада - букет цветя, шоколадови бонбони и записка с надпис: "Готова ли си да бъдеш най-щастливата жена на света? ".



През юли двамата бяха видяни дружно на морето. Там Джулиана беше водеща на конкурс за хубост "Кралица на Царево ". По време на церемонията плеймейтката втрещи със сексапилна визия с изцяло транспарантна рокля и боди, което извади на показ цялото й дупе. След това силиконката й любовникът й Илиян отпрашиха с лъскаво алено беемве. Само преди няколко дни здравенякът взе със себе си Джулката на женитба в Берковица.

Найденов е троент първенец на България по типичен културизъм и медалист на Балканския полуостров. Завършил е за треньор в Националната спортна академия. "Помогнал съм на хора, страдащи от редица болести ", хвали се фитнес фанатикът. Той издаде и книга за хранителен и състезателен режим.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР