Най-скандалната Мис България - Тамара Георгиева, показа новия си нос.

...
Най-скандалната Мис България - Тамара Георгиева, показа новия си нос.
Коментари Харесай

Мис България показа новия нос

Най-скандалната Мис България - Тамара Георгиева, сподели новия си нос. Избраната за най-красива нашенка гордо разхожда модифицираното си лице и театралничи на всеки фотограф да я снима, а не както преди да бяга от обективите, защото се опасяваше, че ще я изкарат грозна. Тамара е лице на автомобилно съревнование за звезди, в което участваха още плеймейтката Ася Капчикова, близначките от " X Фактор " Алекс и Влади и скандалната певица Биляна Лазарова. Водеща на шоуто бе Миглена Ангелова.

Всички участнички се сплотиха против войната на пътищата. Още щом се появи на събитието, миската театралничи на фотографите, с цел да може да снимат новия й нос. Той към този момент е съвършен и съвършен, а Георгиева доста си го харесва и не стопира да си го гледа и да му се радва. По информация на " България Днес " Тамара брои в турска клиника тлъста сума, възлизаща на повече от 20 000 евро, с цел да оправи дефекта си, написа " България Днес ". Злите езиците в светските среди считат, че Георгиева, която е кандидат-снаха на една от най-богатите българки Катя Роуз, се подлага на пластичната намеса поради подигравките с нея.

След състезанието " Мис България " интернет бе заринат от фотоси на победителката Тамара, от които ясно си проличава, че й е крив. Тогава Георгиева призна, че няма да го поправя, само че не щеш ли егото й е прекомерно огромно и тя желае да затвори устите на критиците си. Наскоро Тами, както я назовават околните й, завоюва нов влиятелен конкурс в Грузия. Нашенката бе коронясана с купата " Мис Планет 2018 “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР