Най-силният и богат отбор през последните години във Формула 1,

...
Най-силният и богат отбор през последните години във Формула 1,
Коментари Харесай

Тото Волф намекна, че Мецедес може да напусне Формула 1

Най-силният и богат тим през последните години във Формула 1, Мерцедес може да напусне най-технологичната спортна конкуренция.

 Автомобилен колос се завърна във Формула 1
Автомобилен колос се завърна във Формула 1

" Алфа Ромео " още веднъж е в сметките

За това загатна шефът на отбора Тото Волф, неудовлетворен от мераците на новите притежатели от Либърти Медия за стандартизация и поевтиняване на моторите. Той счита, че американците не са създали нищо полозено за Формула 1 през 2017-а година.

" Да допускаш неверни ходове като Майкъл Бъфър в Остин не оказва помощ на спорта по никакъв метод.

Не откриваме никаква визия. Никой не знае накъде вървим. Единственото ясно е, че продажбите и облагите спаднаха внезапно. " Попитан дали Мерцедес биха се включили към тихата опасност на Ферари, Волф отвърна: " Подобен сюжет е много евентуален. Ако не виждаме " защо се бори " Формула 1, тогава бихме си задали сложния въпрос - дали не желаеме да работим другаде на най-високо равнище " - съобщи Тото Волф.

Майкъл Бъфър е именит човек във фрак, който афишира началото на мачовете през последните 35 години. Той прочут с фразата: " Пригответе се да подвигаме тътнеж ".

Либърти Медия взеха решение Бъфър да афишира имената на водачите в надпреварата за Голямата премия на Съединени американски щати в Остин, Тексас. За европейците и азиатците този вид превзетост наподобява нелепа, изключително когато е извадена от боксовата среда.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР