Най-силният български тенисист Григор Димитров днес навършва 27 години. Хасковлията

...
Най-силният български тенисист Григор Димитров днес навършва 27 години. Хасковлията
Коментари Харесай

Честит Рожден Ден, Гришо! Излез и смачкай Нишикори днес, а след това си подари и титлата в Рим!

Най-силният български тенисист Григор Димитров през днешния ден навършва 27 години. Хасковлията може да си направи подарък, като победи японеца Кей Нишикори. Мачът сред двамата е втори на корт NextGen във Foro Italico в Рим и се чака да стартира към 14:00 часа.
В последните две години Димитров удостовери прогнозите на експертите и стана един от най-силните тенисисти в света. Апогей на кариерата му до момента беше представянето му в края на предходната година на финалния шампионат на ATP в Лондон.

Нишикори е неуместен противник за Гришо. Японецът е един от няколкото топ тенисисти, които страдаха от травми през 2017 година и които изгубиха позициите си в елита. Той се завърна през този сезон и съумя да доближи до край в Монте Карло, изгубен от “Крала на клея” Рафаел Надал.

Кей реализира към този момент една победа в Рим, тъй като за разлика от Гришо трябваше да играе в първия кръг. Съперник му беше известният занаятчия на двойките и на играта на трева Фелисиано Лопес. Нишикори към този момент демонстрира, че е намерил формата си и се наложи със 7-6(5), 6-4.

Последният мач сред първите ракети на България и Япония беше предходната година на финала в Бризбън. Победата тогава отвори вратата за най-успешния сезон в кариерата на Григор Димитров.

7dnisofia честити на Гришо рождения му ден и му пожелава доста здраве и бъдещи триумфи!
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР