Най-сигурният начин да сринете самочувствието на съпругата си и да

...
Най-сигурният начин да сринете самочувствието на съпругата си и да
Коментари Харесай

Съсипана съм: След 15 години брак съпругът ми иска разрешение да ми изневерява

Най-сигурният метод да сринете самочувствието на брачната половинка си и да я накарате да плаче неутешимо всяка нощ не е да ѝ изневерите, а да ѝ съобщите, че желаете да го извършите. При това не еднократно, а да поискате позволение от нея за спекулация. Или пък доста такива. И да, тъкмо това се случи на жена, която потърси съвет от консуматори в обществените мрежи, тъй като е объркана, ядосана и тъжна:

" Миналата седмица мъжът ми изиска да поговорим за нещо, по неговите думи, съществено. Разбира се, откликнах незабавно - дружно сме от цели 15 години, обичам го безпределно и постоянно сме били доста откровени и почтени един към различен. Никога не е имало секрети посред ни.

Затова той реши да ми заяви, че се усеща дистанциран от мен от известно време, тъй като се заглежда по други дами. До този миг това не ме тормози, тъй като за мен гледането не значи нищо, само че диалогът стана извънредно мъчителен за мен, когато той ми сподели, че желае разрешението ми, с цел да излезе с друга.

 жена  

Причината за това е, че аз съм първата и единствена жена, с която е правил секс през живота си и мисълта какво ли би било, в случай че бъде съкровен с друга, в последно време го интригувала. Той знае, че не ми е първият и съм имала сексуален контакт с мъже преди него. Но още когато започнахме да излизаме, брачният партньор ми ме увери, че за него това не е проблем и не е проблем, че той не е бил с други и няма да бъде, до момента в който сме дружно. 

Винаги сме били моногамни и правилни един на различен. Затова и останах шокирана от това самопризнание, още повече, че той желае да излезе на среща, да флиртува... Но в това време желае позволение от мен, с цел да е сигурен, че аз няма да бъда засегната. И даже ми предложи да бъде с продажница, в случай че по този метод ще съм по-спокойна. Също по този начин ми сподели, че не желал да бъде еднократно, а да продължи да спи с други дами, в случай че аз съм съгласна. 

Не желая " отворен " брак. Изневерявали са ми в предходни връзки и знам какво е възприятието. Той няма визия, само че аз знам, че концепцията да бъде с друга, ще ме съсипе. И в този момент съм унищожена, тъй като брачният партньор ми предложи да се разделим за няколко месеца и по-късно да се съберем още веднъж, тъй като не желае да се разведем вечно. Иска да останем дружно, тъй като ме обича.

Разстроих се, до момента в който говорехме и той ми сподели, че е подготвен да се подложи на терапия, с цел да преодолее желанието си и да схване концепцията, че ще бъде единствено с мен. Но аз знам, че в случай че се съглася на предлагането му да има спекулация с други дами, изходът е единствено един и той е да се разделим.

Измина цяла седмица от диалога ни, само че аз не спирам да рева, когато остана сама. Не мога да дремя до него нощем, очаквам го той да заспи и се реалокирам на дивана в хола. Не мога да мисля за нищо друго. 

 жена

Не мога да допускам, че чака моята благословия, с цел да прави секс с друга. Ядосана съм, тъжна съм, усещам се отговорна. Обичам го до болежка, само че може би ще би трябвало да се разведем, в случай че той не може да ми бъде правилен повече ", Е.

А вие по какъв начин бихте реагирали в тази обстановка? 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР