Най-сигурният начин да се продължи с корупцията и разрушената държавност

...
Най-сигурният начин да се продължи с корупцията и разрушената държавност
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Няма по-голям скандал, който да потрупа днешния

Най-сигурният метод да се продължи с корупцията и разрушената държавност е да се покрива един скандал с различен. Този път не би могло да има по-голям скандал. Посяга се на президента.
Това съобщи пред БНР Ренета Инджова, длъжностен министър-председател в интервала октомври 1994 - януари 1995 година - първата жена министър председател на България.

" Мандатът е не да се узурпира, а да се упражнява власт. Както се вижда, нашето държавно управление е готово на всичко, с цел да може да стои на власт. Нещата, които се случват, са логическо продължение на нежеланието да се обозначат проблемите на нашето политическо съществуване. Да се търсят позволения. Да се сменят държавни управления, което в други страни става за една нощ ", уточни Инджова.

Тя бе безапелационна - изтича времето на България - като страна и като население, което не живее действителен политически живот и не знае какво би трябвало да направи по какъв начин да се бори.

" Завършила е историята с действието на демократична, правова страна, която се ръководи от състоятелна изпълнителна власт, разграничена от другите управляващи ", заключи Ренета Инджова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР