Най-щастливият ден в живота на влюбен млад мъж се превърнал

...
Най-щастливият ден в живота на влюбен млад мъж се превърнал
Коментари Харесай

Изверги: Бащата и братята на млад мъж му извадиха очите с лъжица, защото искал да се ожени за…

Най-щастливият ден в живота на влюбен млад мъж се трансформирал в същинска покруса, откакто фамилията му решило да го накаже, че се дами по обич. Абдул Баки от Насирабад в Пакистан съобщил в неделя на околните си, че желае да се ожени за приятелката си и това се трансформирало в най-големия му призрачен сън, написа „ Мирър “.

22-годишният мъж помолил фамилията си да предложат годеж на фамилията на възлюбената му. Вместо благословия, обаче, той получил пагубен удар от татко си и братята си.

70-годишният Доста Мухамад и другите му четирима сина хванали Абдул в стая в къщата и му изтръгнали очните ябълки с лъжица. Те заключили майката в друга стая, с цел да не им пречи.

Баки, който е настанен в болница в Карачи, споделя: „ Казах на татко си и братята си, че желая да се оженя за момиче, с което имам връзка. Баща ми се съгласи изначало. Но три часа по-късно бях отведен в една стая от татко ми и четиримата ми братя, където ме вързаха за леглото и ми извадиха очите. Крещях им: „ Какво вършиме. Но те не се вслушаха в молбите ми “.

„ Баща ми изплзва задната страна на лъжица, с цел да извади първото ми око. Видях окото си да виси от очната празнина. След това той употребява нож, с цел да отреже вената. Когато ми извадиха първото око им споделих към този момент да ме оставят. Но те не ме послушаха и ми извадиха и второто “, продължава ужасяващия си роман младежът.

След варварската постъпка той почнал да ги моли да го убият, само че те му отказали. Абдул трябвало да послужи за образец на момчетата в селото. В болничното заведение бил откаран от другите си братя и сестри, които разбрали от съседите за случилото се.

Бащата и двама от братята са задържани, само че други двама са избягали и сега се търсят.




Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР