Най-сетне стигнах до Троян! Ето така изглежда част от зеленчуковата

...
Най-сетне стигнах до Троян! Ето така изглежда част от зеленчуковата
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Най-сетне стигнах до Троян!

„ Най-сетне стигнах до Троян! Ето по този начин наподобява част от зеленчуковата градина на община Троян. Продукцията от нея се употребява в детските градини, тъй като е и екологично чиста. И доста по-евтина от пазарните други възможности, т.е. икономисват се средствата на хората, с цел да се употребяват в полза на хората “.

Това написа в профила си във Facebook определената за общински консултант от Българска социалистическа партия Ваня Григорова.

Тя показва, че градината е дребна част от достиженията на кмета Донка Михайлова, която завоюва безапелационно и на тези избори.

„ Впрочем с всеки нов избор разликата с съперниците ѝ се смалява. Но тя не позволява да се преминат граници, които в София от дълго време са забравени и естественото тук се смята за извънредно и коренно “, показва Григорова.

„ Комуналните услуги са общински, тъй като би трябвало да обслужват общността и точка. И това ще се случи. Со кротце, со богатство, в случай че се наложи и со малко кютек “, приключва Ваня Григорова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР